Vil du ha babyprodukter billig, billigere eller billigst?

Hvis du har små barn eller en baby i hus, så følger det med noen utgifter. Når du handler hos Extra kan du være trygg på at du ikke betaler for mye for de varene du trenger. Men hvordan kan vi gjøre utgifter til babyrelaterte varer enda billigere?

Hos Extra får du Babybonus på mer enn bare bleier! Det vil si at 20 % av pengene du bruker på alt av babyprodukter (unntatt morsmelkerstatning) går rett inn i fordelsregnskapet ditt.  

Bleier

Det billigste alternativet når det kommer til bleier er å bruke tøybleier. Hos oss bruker lillebror bleiene etter storebror, så de har kostet oss null kroner. Da vi kjøpte dem for over fire år siden brukte vi litt penger på dem, men dette sparte vi raskt inn igjen.

Denne gangen bruker vi engangsbleier på natten. De kjøper vi hos Extra og får 20 % babybonus. Det jeg liker med babybonusen er at man får den uansett hvilket merke man kjøper. Vi kjøper bleier fra økologiserien Änglamark. Det er det billigste alternativet i hylla, og det blir enda billigere når vi får tilbake 20 % av summen vi betaler.  

 

Babywipes

Det billigste alternativet til babywipes er å bruke kluter. Å bruke flergangskluter koster litt mer i innkjøp, men de kan brukes veldig mange ganger. De vaskes i maskinen sammen med annen vask.

Men når vi er på farten, er det alltid fint å ha en pakke våtservietter liggende i bilen. Selv om barna har sluttet med bleier betyr ikke det at behovet for å tørke av klissete hender er over. Tvert imot! Babybonusen til Extra får du også på alt av våtservietter, så vi får tilbake 20 % av kronene vi bruker på dette også.

900x450 Artikkel-banner babybonus mobil.jpg

Babymat

Det billigste alternativet når det gjelder babymat er å lage maten selv. Kjøper du ingredienser istedenfor ferdigmat blir sluttsummen lavere. Dette er hvis regnestykket ditt ikke inneholder tid og merarbeid.

Det finnes masse oppskrifter på nettet til både middagsmat, smoothier og babygrøt. Når det gjelder grøt til små barn anbefales det å bløtlegge havremelet over natten for å frigjøre jern. Det er billigere å lage dette selv enn å kjøpe ferdig grøtpulver. Fordelen med grøtpulveret er at den er laget for barnets alder og næringsbehov, det er kjapt og enkelt, og du slipper å vaske opp en kjele etter grøtmåltidet.

20 % babybonus gjelder på både grøt, smoothier og middagsporsjoner uavhengig av merkevare. Derfor kan du kjøpe det billigste alternativet, det barnet liker best eller prøve noe nytt. Uansett hvilket produkt du velger får du tilbake 20 % av beløpet. NB! Bonusen gjelder ikke morsmelkerstatning.

For å få 20% babybonus må du gjøre dette:

  1. Bli medeier i Coop
  2. Last ned Coops medlemsapp
  3. Kjøp bleier, babywipes og barnemat hos Extra
  4. Scanne koden i medlemsappen i kassen

 

BLI MEDEIER NÅ

Allerede medlem? Last ned medlemsappen for å få bonusen.  

Pengene fra Extras babybonus samles opp i fordelsregnskapet ditt gjennom året. Du vil ikke se beløpet på kvitteringen, men etter hver måned beregnes bonusbeløpet ditt, og du kan se opptjent beløp i appen fra den 10. i måneden etter.