Vil du ha babyprodukter billig, billigere eller billigst?

Når du handler hos Extra kan du være trygg på at du ikke betaler for mye for varene du trenger. Det gjelder selvsagt også for produkter til små barn og babyer. Her er noen tips til deg som lurer på hvordan du kan gjøre småbarnslivet enda litt billigere.

Hos Extra får du 20 % Babybonus på alt av babywipes og barnemat, utenom morsmelkerstatning. Det vil si at 20 % av pengene du bruker på disse produktene går rett inn i fordelsregnskapet ditt! Ikke bare det, men i tillegg får du som Coop-medlem også 50 % rabatt på alle bleier du handler hos Extra!

BABYWIPES
Det billigste alternativet til babywipes er å bruke kluter. Å bruke flergangskluter koster litt mer i innkjøp, men de kan brukes veldig mange ganger. De vaskes i maskinen sammen med annen vask.

Men når vi er på farten, er det alltid fint å ha en pakke våtservietter liggende i bilen. Selv om barna har sluttet med bleier betyr ikke det at behovet for å tørke av klissete hender er over. Tvert imot! Babybonusen til Extra får du også på alt av våtservietter, så vi får tilbake 20 % av kronene vi bruker på dette også.

BARNEMAT
Det billigste alternativet når det gjelder barnemat er å lage maten selv. Kjøper du ingredienser istedenfor ferdigmat blir sluttsummen lavere. Dette er hvis regnestykket ditt ikke inneholder tid og merarbeid.

Det finnes masse oppskrifter på nettet til både middagsmat, smoothier og babygrøt. Når det gjelder grøt til små barn anbefales det å bløtlegge havremelet over natten for å frigjøre jern. Det er billigere å lage dette selv enn å kjøpe ferdig grøtpulver. Fordelen med grøtpulveret er at den er laget for barnets alder og næringsbehov, det er kjapt og enkelt, og du slipper å vaske opp en kjele etter grøtmåltidet.

20 % babybonus gjelder på både grøt, smoothier og middagsporsjoner uavhengig av merkevare. Derfor kan du kjøpe det billigste alternativet, det barnet liker best eller prøve noe nytt. Uansett hvilket produkt du velger får du tilbake 20 % av beløpet. NB! Bonusen gjelder ikke morsmelkerstatning.

For å få 20% babybonus må du gjøre dette:

  1. Bli medeier i Coop
  2. Last ned Coops medlemsapp
  3. Kjøp bleier, babywipes og barnemat hos Extra
  4. Scanne koden i medlemsappen i kassen

 

BLI MEDEIER NÅ

Allerede medlem? Last ned medlemsappen for å få bonusen.  

Pengene fra Extras babybonus samles opp i fordelsregnskapet ditt gjennom året. Du vil ikke se beløpet på kvitteringen, men etter hver måned beregnes bonusbeløpet ditt, og du kan se opptjent beløp i appen fra den 10. i måneden etter.