Til hovedinnhold
frukt og grønt

Hjertesalat som tilbehør til grillmaten

Er det bare oss eller blir nesten alt bedre når man griller det? Hjertesalat er intet unntak og passer perfekt som tilbehør til grillmaten.

5min / 5min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

hjertesalat

Extra virgin olivenolje

salt og pepper

sitron (saften av)

parmesan (revet)

Fremgangsmetode

Del hjertesalatene i to, gni de inn med olje og dryss på salt og pepper.
Grill salatene på direkte varme med snitt- flaten ned til den får en fin, brent crunch.
Hell litt olje og sitronsaft over salaten når den er ferdig, og topp med revet parmesan eller annen vellagret ost

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆