Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Kjapp fiskeburger med mangosalsa

Helsedirektoratet anbefaler oss å spise fisk tre ganger i uka. Det er null problem når man kan lage denne fiskeburgeren!

Kjapp fiskeburger med mangosalsa

5min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Fiskeburger med mangosalsa - dette trenger du:

Coop Fiskeburger hyse/torsk

burgerbrød

avokado

mango

tomater

vårløk

Smak til med lime etter ønske

Syltet rødløk på fiskeburgeren:

mellomstore rødløk

hvitvinseddik

sukker

vann

Fremgangsmetode

Lag syltet rødløk: skjær løk i skiver. Kok vann, eddik og sukker. Hell laken over løken når sukkeret er oppløst. La løken trekke i minst 30 min før servering.
Lag mangosalsa: kutt mango, tomater og vårløk i småbiter. Bland sammen med limesaft
Lag rømmedressing: bland rømme og gressløk. Smak til med salt og pepper
Kutt avokado i skiver, stek eller grill fiskeburgerne - og anrett som vist på bildet.

Denne kjappe fiskeburgeren gir garantert sommerfølelse. Kjør på med mangosalsa og nyt! Syltet rødløk kan høres litt skummelt ut for de minste, men det smaker nesten som godteri og er superlett å lage. Du kan til og med lage den flere dager i forveien, den smaker bare bedre av å stå en stund.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆