Barnebursdag

Mange tror at en barnebursdag må koste tusenvis av kroner for å være vellykket. Det trenger den ikke! Vi testet hvor billig en barnebursdag for 12 barn kan bli – ved å bruke flest mulig XTRA-produkter.

Sammen med kokken Monika Sjøli har vi funnet frem til en morsom, billig og superdigg bursdagsmeny for en gjeng 8-åringer. For det trenger ikke å koste så mye, når man bruker litt fantasi, mange XTRA-produkter, og litt fra COOP-serien.

Se hele handlelisten her:

Produktene er kjøpt inn i Oslo i uke 7. Vareutvalget kan variere fra butikk til butikk.

Vi dekket på med tallerkener, glass og bestikk fra kjøkkenskapet. Ikke bare er det mer miljøvennlig enn plast og papp – det ser morsommere ut å blande forskjellige tallerkener på bordet. Pynten er barnas egne leker, som dinosaurer, lego og flagg. Og har du noen fargede ark liggende, fungerer de både som bordbrikker og tegneark underveis.

Alle barn liker pølser – så pølser må det bli!

XTRA-serien består av både wienerpølser, grillpølser, lomper, pølsebrød, ketchup og sprøstekt løk. Så her er det mye å spare på å velge vårt aller billigste alternativ.

Is er godt og billig – og veldig lett å pynte selv!

Alle barn liker å være sin egen kokk – og her kan de blande og legge til egne toppinger på isen.

TIPS: Knus choc chip cookies på forhånd, så kan barna selv drysse den over isen. Frukt som jordbær og banan er også lett å dele opp på forhånd.

Popcorn er alltid populært! Og pakker du inn popcornet i små kremmerhus av papir, så ser det ekstra spennende ut! Vi avslutter bursdagen med XTRA sine knallgode og søte fløteboller. Og resultatet?

12 av 12 barn elsker billig bursdagsfeiring. Til bare 339,40.