Til hovedinnhold
kylling

Kyllingform med bretagnesaus

Kylling i form med en god saus lager du med bare seks ingredienser, en super hverdagsmiddag som kan varieres med kjøtt eller fisk.

Kyllingform med bretagnesaus

30min / 25min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

kyllingfilet

makaroni

Bretagne kyllingsaus

smør

melk

vann

egg

salt og pepper

gulost (revet)

strøkavring

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 grader.
Del kyllingfiletene i biter, og stek noen minutter i en stekepanne slik at de blir gjennomstekte. Salte og pepre, og sett til siden. Kok makaroni og hell av vannet.
Lag to stykk bretagne kyllingsaus etter anvisning på pakken: Smelt smør, og rør inn innholdet i sauseposen. Tilsett 3 dl melk og 3 dl vann, og kok opp under omrøring. Kok et par minutter.
Bland inn kylling og makaroni, og tilsett deretter to egg. Rør godt slik at egget blander seg helt inn.
Hell kyllingblandingen i en ildfast form. Strø revet ost og strøkavring over, og stek midt i ovnen i 20-30 minutter.
Serveres med en frisk grønn salat.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆