Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Ovnsbakt laks med parmesan og asparges

Ovnsbakt laks er kjempeenkelt! Bare legg fisken i en form, riv over ost og sleng det inn i ovnen. That's it.

Ovnsbakt laks med parmesan og asparges

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

laksefileter

asparges (bunt)

sitron

parmesan

hvitløk

salt og pepper

Fremgangsmetode

Sett ovnen på 200 grader med grillfunksjon, og legg bakepapir i bunnen av en ildfast form.
Skjær sitronen i skiver og legg de i midten av formen. Legg fiskebitene på toppen av sitronen og asparges rundt.
Bland revet parmesan og hvitløk, og dryss over. Avslutt med litt salt og pepper.
La formen stå i ovnen til osten er gyllen, ca. 15- 20 minutter.
Server gjerne med små poteter og litt rømme.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆