Denne middagen trenger verken steking, koking eller grilling

Denne middagswrapen krever verken steking, koking eller grilling, men gir deg likevel smaken av grill på noen få minutter. Yay!

For mange er grillingen noe av det aller beste med sommeren. Men siden det norske klimaet er noe ustabilt, er det ikke alltid like enkelt å planlegge grillingen – og ei heller har vi tid og ork til å grille hver eneste dag. 

Hvis du får lyst på grillmat – men ikke har tid til verken å grille eller å lage middag – bør du sette denne geniale wrapsen på menyen. 

Wrapsen skal verken stekes, kokes eller bakes – men krever kun litt hakking og smøring fra din side. Du lager wrapsen på noen få minutter, og skal du løpe videre er den som skapt for å tas med på farten. Men best av alt, får du smaken av grill uten at du trenger å røre grillen. 

Det er i tilbehøret du finner hemmeligheten bak «grillfølelsen uten grill»: Middagswrapsen fylles med blant annet coleslaw, cheddarost og «smoky» BBQ-saus, som er klassisk tilbehør til grillmat. 

Siden denne retten tross alt skal mette deg som en middag, er tacolefsen fylt til randen med gode ingredienser. Aluminiumsfolien er med på å holde lompen sammen, og innholdet på plass, så du slipper en massiv kollaps halvveis i wrapsen. 

>   Du er 4 ingredienser unna Oslos beste burgerdressing

Friskt

For å slippe å skru på ovnen, grillen eller stekeplaten, bruker vi ferdig roastbiff i skiver i steden for rått kjøtt som må varmebehandles. Dermed får du smaken av biff uten å måtte temperere, krydre, steke og la den hvile først.

For at wrapsen ikke skal bli for tung, inneholder den både babyleaf-salat, skiver av avokado og striper av mango. Mangoen gir wrapsen det friske piffet den trenger, mens avokadoen tilfører sunne fettsyrer og en kremethet som smaker nydelig med roastbiffen og cheddarosten. 

   > 4 nye måter å spise laks med mango og avokado 

Middagswraps med smak av grill

Dette trenger du (1 person):

1 stor tacolompe
1 pk roastbeef
3 store skiver cheddar
2 ss ferdig coleslaw
1 ss barbequesaus
1 håndfull salat
1/4 mango mango, i strimler
1/4 avokado, i skiver

Slik gjør du: 

1. Legg tacolompen på et stort ark med aluminiumsfolie. Smør den ferdige coleslawen utover, og topp med salat. 

2. Fordel roastbeef-skivene over salaten, og legg cheddar på toppen. Hell en stripe BBQ-saus i midten, og topp med avokado og mango. 

3. Rull lompen sammen, og pakk den inn med aluminiumsfolie. Del den i to, og spis i vei! 

Flere snarveier til middagen? 

Dette hvitløksbrødet er klart til steking på fem minutter.