Aha! Det er altså slik du bør kutte opp vannmelonen

Med denne geniale teknikken i fire steg kan du endelig spise vannmelon uten gris og søl.

Det blir fort litt kløning når du skal kutte opp en vannmelon. Du får jo delt opp spetakkelet, men som regel blir resultatet litt grisete og sølete. Bitene du sitter igjen med, er gjerne ikke de mest praktiske å spise av – og ikke sjelden sitter du der med melonsaft i hele ansiktet. 

Men nå har vi endelig kommet over et genialt triks for å dele opp vannmelonen som løser problemene. Med denne teknikken, får du perfekte biter av melon som er små og håndterlige å spise – uten noe gris og søl. 

   > Denne forfriskende iskaken ser ut som en vannmelon

Verdens mest leskende frukt 

Nå i sommervarmen når vi blir ekstra tørste, er melonen en genial måte å tanke opp med væske. Det er nemlig ikke kun vannet vi drikker som gir oss væskepåfyll, men også maten vi spiser. 

Du kan ikke velge en mer leskende frukt enn vannmelon. Ifølge Dagbladet er vannmelon verdens mest leskende frukt – med et vanninnhold på over 90 %. 

   > Sunn fruktis er et must å ha i fryseren

Slik deler du opp en vannmelon 

Inspirert av Hufftingpost, kan vi presentere jordklodens mest geniale teknikk for å skjære opp en vannmelon: 

STEG 1 

Del vannmelonen i to med en stor og skarp kniv.  

STEG 2

Del vannmelonen på langs i tykke skiver. 

STEG 3

Del vannmelonen på tvers slik at du får et firkantet mønster.  

STEG 4

Voilà! Nå er det bare å plukke ut en bit vannmelon, og nyte frukten uten noe gris og søl. 

   > Du har trolig pillet reker feil hele livet

Pimp it up 

Vannmelon er godt «au naturel», men det er også flere måter å tilberede den på. Du kan grille melonskiver med fetaost, eller helle limesaft og mynte over. Du kan lage slush av vannmelonen, og eventuelt lage isbiter av restene. Du kan dyppe melonen i smeltet sjokolade, og fylle fryseren med sunnere ispinner

   > Den smarteste måten å rense purre

   > Disse isbitene gjør vannet morsommere å drikke