Vannmelon skjærer du opp med denne geniale teknikken i fire steg. Så slipper du gris og søl.
Vannmelon er litt vanskelig å skjære opp. Du får jo delt opp spetakkelet, men som regel blir resultatet litt grisete og sølete. Bitene du sitter igjen med, er gjerne ikke de mest praktiske å spise av – og ikke sjelden sitter du der med melonsaft i hele ansiktet.
Men nå har vi endelig kommet over et genialt triks for å dele opp vannmelonen som løser problemene. Med denne teknikken, får du perfekte biter av melon som er små og håndterlige å spise – uten noe gris og søl.
PRØV OGSÅ: Forfriskende iskake som ser ut som en vannmelon
Vannmelon – frisk og leskende
Vannmelon er en genial måte å tanke opp med væske. Den består av over 90 prosent vann og er noe av det mest leskende du kan spise.
PRØV OGSÅ: Sunn fruktis
STEG 1
Del vannmelonen i to med en stor og skarp kniv.
STEG 2
Del vannmelonen på langs i tykke skiver.
STEG 3
Del vannmelonen på tvers slik at du får et firkantet mønster.
STEG 4
Voilà! Nå er det bare å plukke ut en bit vannmelon, og nyte frukten uten noe gris og søl.
Pimp opp vannmelonen
Vannmelon er godt naturell, men du kan også grille melonskiver med fetaost, eller helle limesaft og mynte over. Du kan lage slush av vannmelonen, og dyppe melonen i smeltet sjokolade.
PRØV OGSÅ: 3 digge oppskifter med vannmelon