Tacofredag

Det trenger ikke være så dyrt å invitere venner eller familie på middag! Vi testet hvor billig taco for 8 personer kan bli, hvis du bruker mest mulig Xtra-produkter.

Noen liker tacoskjell og andre liker tacolefse. Noen liker kjøttdeig, andre liker fisk. Sammen med kokken Monica Sjøli har vi satt sammen en tacomiddag med noe for alle! Det aller meste er XTRA-produkter, men vi har også plukket billige produkter fra Coop og Änglamark. For vi gjør ALT for at du skal handle extra billig.

Ingen tacomiddag uten en klassisk norsk taco med kjøttdeig! Aller billigst blir det med tacokrydderet som følger med i XTRA taco dinner kit, der du får både krydder, tacoskjell og en liten salsa til utrolige 5,90 kroner.

Kommer det mange på besøk, så er det gøy å variere og imponere litt ekstra. Og da er laksebowl en sikker vinner! I denne har vi brukt paprikastrimler, mangoterninger, båter av rødløk, mais og agurk. Skvis over godt med lime og server med koriander, salsa og rømme.

TIPS: Bruk de grønnsakene du liker best, og rasp gjerne brokkoli eller blomkål på et rivjern som ekstra krunsj over retten.

Blir det rester fra tacokvelden, så husk at det smaker kjempegodt som tacopai, tacopizza, eller en klassisk burrito dagen etter. For disse restene holder seg, og smaker minst like godt etter noen timer i kjøleskapet. Velbekomme!