Alt du trenger å vite om medlemsbonusen

Nå får alle som bruker Coop medlemsapp 11% medlemsbonus på fersk frukt og grønt hos Obs og Extra. Som medlem er du også medeier i Coop. Derfor får du minst 1% kjøpeutbytte på alt du handler hos Coop. 
  
Du som allerede har tatt i bruk appen, husk at alle i familien kan bruke den og logge inn med samme medlemsnummer.
Du som ennå ikke har lastet ned appen kan gjøre det her på App Store og Google Play
  
I appen får du også hyppigere kupongtilbud enn ellers. I tillegg får du kupongtilbud på de produktene du handler ofte, med prisavslaget på ca 20% - og mange er gratis!
  
Trenger du hjelp til å komme i gang med appen? Last ned PDF
   

Hvor får jeg bonusen?
Brukere av Coop medlemsapp får bonusen på alle Obs-varehusene og Extra-butikkene.

Hva får jeg medlemsbonus på?
Nå får du som er bruker av Coop medlemsapp hele 11 prosent bonus på all fersk frukt, grønnsaker, bær og poteter. Bonusen gjelder ikke varer som tørkede dadler, tørkede aprikoser, nøtter eller ferskpresset frukt og bær.
  
Får jeg vanlig kjøpeutbytte i tillegg?
Ja, du får kjøpeutbytte på minimum 1 prosent i tillegg til 11 prosent bonus på frukt og grønt.

Er det andre fordeler med Coop medlemsapp?
Du får gode kupongtilbud på produkter du handler ofte. Tilbudene tilsvarer ca. 20 prosent avslag på produktene. Trofaste Coop-medlemmer får også jevnlig tilbud om gratis produkter i appen.
  
Hvor mye medlemsbonus får jeg?
Brukere av Coop medlemsapp får 11 prosent bonus på fersk frukt og grønt hos Obs og Extra
  
Hva med andre medlemsfordeler?
Du finner alltid oppdatert oversikt over medlemskupp og tilbud fra samarbeidspartnerne i appen og på coop.no
  
Hva hvis produktet er på tilbud?
Du får også 11 prosent medlemsbonus på tilbudsvarer.
  
Hvem får medlemsbonus?
Alle medlemmer som bruker Coop medlemsapp får 11 prosent bonus på frukt og grønt hos Obs og Extra.
  
Hvordan får jeg medlemsbonusen?
Alle som bruker Coop medlemsapp får medlemsbonusen ved å skanne appen i kassen når de betaler. Medlemmer som er logget inn på Coop medlemsapp kan også registrere kjøpet med medlemskort.
  
Når startet bonustilbudet?
4. januar 2017.

Hvor ser jeg hva bonusen blir?
Bonusen beregnes på slutten av hver måned og vises i ditt fordelsregnskap på coop.no/min-side. Bonusen vises ikke på kassakvitteringen.
  
Når ser jeg bonusen?
Bonusen beregnes på slutten av hver måned og legges til ditt fordelsregnskap på coop.no/min-side den 10. hver måned.
  
Når får jeg bonusen?
Opptjent bonus gjennom året settes inn på din medlemskonto i begynnelsen av neste år, på samme måte som kjøpeutbytte og bonuser fra Coop medlems samarbeidspartnere.

Når kan jeg bruke bonusen?
Etter at bonusen er satt inn på medlemskontoen kan du flytte den over til din egen bankkonto. Du kan også la pengene bli stående og få renter etter ditt samvirkelags satser.
  
Hvorfor gis det bare bonus i disse to kjedene?
11 prosent bonus på frukt og grønt hos Obs og Extra er bare en av de mange fordelene du har som Coop medlem. I tillegg til vanlig medlemsbonus og andre fordeler er det mange grunner til å velge Coops kjeder. 
  
Coop Mega har godt utvalg, betjent ferskvaredisk og alltid gode tilbud på viktige varer for storhusholdninger. Hos Coop Prix kan du alltid gjøre en god deal, mens Coop Marked og Matkroken har gode tilbud og et utvalg som er tilpasset den lokale kunden.
  
Hvorfor gis kun bonus til dem som har logget inn i medlemsappen?
Coop ønsker å gjøre det enklere for deg som kunde å oppnå gode fordeler, samt å få viktig og relevant informasjon. Appen er vårt beste verktøy for å imøtekomme deg som kunde og dine behov. I tillegg til å spare miljøet sparer vi kostnader som kommer kundene til gode i form av lavere priser og unike medlemsfordeler.
   
Hvordan finner jeg medlemsappen?

Søk etter «Coop medlem» på App Store eller Google Play.
  
Jeg får ikke logget meg på appen? 
For å logge inn må du ha en profil på «min side» på coop.no. Klikk deretter «logg inn» øverst på siden. (Du trenger medlemsnummeret for å logge deg på første gangen, senere kan du bruke mobilnummer eller epostadresse.) Passordet i appen er det samme som du bruker på «min side». Har du glemt passordet, klikk på «glemt passord».
  
Jeg husker ikke passordet mitt til «min side»? 
Har du glemt passord kan du klikke på «glemt passord» ved innloggingen på «min side» på coop.no. Om dette ikke fungerer kan det tyde på at du ikke tidligere har vært innlogget eller registrert som bruker av «min side». Gå da til www.coop.no, velg «logg inn på min side», og deretter «registrer meg». Dette kan du også gjøre i appen. Sjekk at dine opplysninger stemmer og lag deretter passord som består av minimum 8 bokstaver og tall.

Hvorfor trenger jeg Coop medlemsapp?
Coop ønsker å gjøre det enklere for deg som kunde å dra nytte av alle fordelene du har som Coop-medlem. Appen er vårt beste verktøy for å imøtekomme deg med viktig og relevant informasjon. I tillegg til å spare miljøet sparer vi kostnader som kommer våre kunder til gode i form av lavere priser og unike medlemsfordeler.

Appen er lett å bruke, og alle i familien kan laste den ned og dele samme medlemskort. Slik får alle benyttet seg av de mange fordelene dere har som Coop-medlem. Ikke minst er det nå 11 % medlemsbonus på frukt og grønt hos Obs og Extra i tillegg til kjøpeutbytte!

Kan andre i familien bruke appen?
Alle i familien kan laste ned appen og logge inn på samme medlemskap.
   
Hvordan blir jeg medlem i Coop?
Så gøy at du vil bli medlem! Du kan enkelt melde deg inn her
   
Du kan også starte innmeldingen ved å sende SMS «Coop» til 2330.