Skjul Min side

Opprett bruker for medlem

Alle Coop-medlemmer har en egen "Min side". Har du ikke tidligere brukt Min side, må du trykke på: Lag brukernavn og passord. 
Glemt passord
Hjelp til pålogging

Coop medlems & betalingskort

Coop medlems- & betalingskort er et kombinert medlems- og betalingskort. Med på kjøpet får du en valgfri gratis forsikring. I tillegg får du inntil 52 dagers rentefri betalingsutsettelse. Coop medlems- &  betalingskort har ingen etablerings-, års- eller bruksgebyr.

SØK OM COOP medlems & betalingskort

Husk! Ta frem din Bank-ID før du starter søknadsprosessen.

Gratis valgfri forsikring

Du kan velge en gratis forsikring som følger med Coop medlems- & betalingskort! I tillegg kan du kjøpe en eller flere av de andre forsikringene til kun kr 90 pr forsikring pr år. 

Du kan velge mellom følgende forsikringer:

Du krysser av for ønsket forsikring når du søker om kortet. Søknadsskjema finner du i menyen til venstre.

Dersom du allerede har Coop Medlem- & betalingskort, kan du bestille forsikringen her.

Skademeldingsskjema kan du laste ned her

For å søke om Coop medlems- & betalingskort, må du være medlem av Coop, og du må være fylt 18 år. Det er kun den personen som er registrert som medlem som kan søke om Coop medlems- & betalingskort. Når kortet er innvilget, kan man søke om tilleggskort til familiemedlemmer. Søknadsskjema for tilleggskort ligger under Tilleggstjenester i menyen til venstre.

Hvis du ikke er Coop-medlem fra før, kan du melde deg inn.

Effektiv rente er 24,96 %, basert på et eksempel på kr 15.000 nedbetalt over 12 måneder. Samlet kredittbeløp er på kr 16.381,27.