Med Coop medlemsapp får du enda mer.

Last ned Coop medlemsappen til din mobil, og du har alltid medlemskortet, fordelene og kupongene lett tilgjengelig.

Med appen får du enda flere kuponger oftere.

Med appen har du alltid medlemskortet med deg på mobilen. Du finner også kupongene dine i appen. Aktiver kupongene og rabatten trekkes automatisk fra i kassen når du skanner medlemskortet ditt.

Du aktiverer kupongene ved å trykke på ‘aktiver kupong’ på de du vil aktivere. Da er de umiddelbart klare for bruk. Legg merke til at bakgrunnsfargen i toppen blinker grønt i det du aktiverer kupongen og at kupongen får en grønn ramme.

Husk at vi må bli kjent med deg og handlevanene dine i Coop før vi kan gi deg kuponger som er relevante for deg. Kun de med samtykke til kjøpsdata kan få relevante kuponger.

Gi ditt samtykke til kjøpsdata ved å sende sms <TILBUD> + ditt medlemsnummer til 2330.
 
I den nyeste versjonen av appen har du også tilgang til dine kundeaviser og informasjon om butikker i nærheten.

Last ned her:

Spørsmål og svar om Coop medlemsappen:

 • Coop Medlem app

  Med Coop medlemsappen har du medlemskortet og alle dine fordeler i ett. Du får flere relevante, personlige tilbud (kuponger) ved å bruke appen.

  I tillegg får du 11 % medlemsbonus på frukt og grønt i Obs og Extra.

  Flere nyttige funksjoner er også lett tilgjengelig i appen.

 • Du kan laste ned appen i enten AppStore eller Google Play.

  Last ned her:

  Last ned fra Coop Medlem App fra App Store     Last ned fra Coop Medlem App fra Google Play

 • Du logger inn i appen med samme brukernavn og passord som på «min side» på coop.no. Brukernavnet ditt er medlemsnummer, epostadresse eller mobilnummer.

  Ikke Coop Medlem? - Registrer deg her

 • Har du glemt passordet ditt kan du bruke «glemt passord» funksjonen i appen eller ved innloggingen på «min side» på Coop.no. Her skriver du inn din epostadresse og får deretter tilsendt en lenke for å lage nytt passord.

  Om dette ikke fungerer kan det tyde på at du ikke tidligere har vært innlogget eller registrert som bruker av «min side». Gå da til Min Side og deretter «registrer meg». Dette kan du også gjøre direkte i appen. Sjekk at dine opplysninger stemmer og lag deretter passord som består av minimum 8 bokstaver og tall.

   

 • Alle som bruker Coop medlemsapp får medlemsbonusen ved å skanne appen i kassen når de betaler. Medlemmer som er logget inn på Coop medlemsapp kan også registrere kjøpet med medlemskort.

  Du får medlemsbonus fra den dagen du har tatt appen i bruk. Medlemsbonusen vises ikke på din kvittering, men i fordelsregnskapet på Min side som oppdateres den 10 hver mnd.

  11% bonus på frukt og grønt

  Få mer informasjon her

 • Ditt medlemskort på mobilen er den øverste strekkoden du ser når du logger deg inn i appen. I kassen finnes det en skjerm som er vendt mot deg, hvor du kan skanne strekkoden.

  Du kan også fortsatt bruke medlemskortet og gi det til betjeningen for registrering eller scanne medlemskortet under skjermen. Hvis du er i tvil, spør du bare kassabetjeningen.

 • Du aktiverer kupongene ved å trykke på ‘aktiver kupong’ på de du vil aktivere. Da er de umiddelbart klare for bruk. Legg merke til at bakgrunnsfargen i toppen blinker grønt i det du aktiverer kupongen og at kupongen får en grønn ramme.

 • Umiddelbart etter at du har aktivert en kupong kan du plukke med deg det samme produktet i Coop-butikken.

  Kupongen er registrert på ditt medlemsnummer slik at når du kommer til kassen vil rabatten på kupongen automatisk bli fratrukket prisen. Du kan skanne strekkoden i appen eller ditt vanlige medlemskort.

 • De digitale kupongene har ingen strekkode. Når du aktiverer kupongen kobles den til medlemsnummeret ditt, slik at rabatten automatisk trekkes fra. Du slipper derfor å skanne hver enkelt kupong, slik du må med papirkuponger.

 • Brukte kuponger kan du se i ekstra menyen. Trykk på de tre strekene øverst til venstre i appen.

 • Det er de samme kupongene du får begge steder og de kan kun brukes én gang.

  Som fast app-bruker får du derimot noen ekstra. Du velger om du vil aktivere kupongene i appen eller levere papirkupongene i butikken.

 • Dette kan skyldes tre ting:

  • - For å få relevante, personlige kuponger må du ha gitt samtykke til at Coop kan analysere dine kjøpsvaner. Dette kan du gjøre på Min side på coop.no eller ved å sende SMS ‘tilbud og ditt medlemsnummer’ til 2330.
  • - Du har ikke handlet nok enda til at Coop kjenner dine handlevaner godt nok til å finne kuponger som passer deg best.
  • - Du har reservert deg mot markedsføringshenvendelser inkludert medlemsbrev og kuponger på Min side på Coop.no
 • Hos samarbeidspartnerne våre må du fortsatt bruke medlemskortet. Legg gjerne et i bilen til registrering hos Esso og Circle K.

 • Du finner alltid oppdatert oversikt over medlemskupp og tilbud fra samarbeidspartnerne i appen. Sjekk gjerne også medlemssidene.

Coop medlemsfordeler: