If tilbyr deg medlemsbonus på forsikring

 
Vær så god – 1,5 % medlemsbonus til deg!

Som Coop-medlem får du 1,5 % medlemsbonus på det du betaler i forsikring hos If. Medlemsbonusen gjelder fra neste innbetaling og kommer på toppen av dine eventuelle andre rabattordninger.

  
Er du allerede kunde hos If?

Ring If kundeservice på 02400 og opplys medlemsnummeret ditt.
Da sørger vi for at du får 1,5 % medlemsbonus fra din neste innbetaling.

For at du som Coop-medlem alltid skal få de beste medlemsfordelene, har Coop et unikt samarbeid med If.

På vegne av våre 1,5 mill. Coop-medlemmer har vi gjort en grundig vurdering av forsikringsmarkedet. If skårer høyt på skadeoppgjør og leverer prisgunstige gode forsikringer. Det gir deg trygghet om at du blir riktig forsikret til riktig pris.

If er Nordens ledende skadeforsikringsselskap og gjør opp flere skader enn noen andre. If tilbyr en rekke forskjellige forsikringer og hjelper deg å finne løsninger tilpasset ditt behov.

 
If Start - ungdomsforsikring

Flere av de store forsikringsselskapene tilbyr forsikring spesielt rettet mot unge. Da er det gjerne innbo og reise- forsikring det dreier seg om. If, tilbyr en pakke hvor også ulykkesforsikring er inkludert.
Dette er markedets desidert beste og rimeligste forsikring rettet mot unge mellom 18 og 25.
For bare 119 kroner i måneden får man både innbo-, reise-, og ulykkesforsikring. Hvis man har foreldre som er kunder hos If, er prisen kun 99 kroner pr. måned.
If Start skiller seg ut fra flere av konkurrentene ved at den har god dekning på ting som har spesiell verdi for unge mennesker. For eksempel dekker innboforsikringen tyveri av pc og utstyr utenfor hjemmet med opptil 15 000 kroner.
- Ungdomspakken inneholder også en helårs reiseforsikring fra Europeiske Reiseforsikring. Europeiske, som er en del av If, er Norges eldste og største aktør innen reiseforsikring, og mest kjent for sitt trygghetskonsept. Det består blant annet av en spesialisert alarmsentral, og et verdensomspennende hjelpeapparat som hjelper kundene ved alvorlig sykdom og ulykker.

  
Ønsker du et uforpliktende forsikringstilbud med medlemsbonus? 

• Klikk her for å beregne pris på dine forsikringer
• Ring IF på 02400  
• Eller send SMS <COOP> til 02400

Gjelder kun for privatkunder