Medlemsrabatt på alle forestillinger fra Riksteatret hele landets teater!

Du kan nå få glede av enda en unik medlemsfordel! Coop har inngått et samarbeid med Riksteatret  som gir medlemmene rabatt på alle teatrets forestillinger. Riksteatret er et kulturtilbud som når ut til publikum over hele landet. Forestillingene spilles på 70 ulike kulturhus, i alle landets fylker. De aller fleste av Coops medlemmer vil derfor kunne ha nytte av medlemsrabatten.

Rabatt for Coop-medlemmer:
100 kr i kontantrabatt per billett på voksenforestillinger
50 kroner i kontantrabatt på barne- og danseforestillinger

Medlemsrabatten får du ved å fremvise Coop medlemskort i kassen på ditt lokale kulturhus, eller ved å oppgi rabattkoden ved bestilling på riksteatret.no. Rabattkoden finner du i ditt medlemsbrev og Min side her på coop.no. 

Medlemsrabatt på ordinære biletter til Riksteaterets forestillinger. Maks 4 billetter pr kunde.

 

Se turnéliste og bestill billetter på riksteatret.no

 

Forestillinger høsten 2016:

MIN KAMP

av Karl Ove Knausgård
«Eksellent teater som til tider overgår romanen» NRK 
 

Min kamp er tiårets litterære sensasjon. Med den tok Karl Ove Knausgård et stort, boklesende publikum med storm, også langt utenfor Norges grenser.

Nå er historien gjenskapt for scenen, i en svært vellykket bearbeidelse av den norske regissøren Ole Anders Tandberg. Min kamp ble uroppført på Stockholm Stadsteater i 2015 til jublende kritikker, ekstraforestillinger og overføring på svensk TV. Seksbinds-romanen på 3622 sider har blitt til to og en halv times kritikerrost teater. Med Agnes Kittelsen, Christian Rubeck, Ingjerd Egeberg m.fl.

En samproduksjon mellom Riksteatret, Oslo Nye Teater og Agder Teater.

Norgespremiere i Kilden Teater- og Konserthus i Kristiansand 2. september. På turné med Riksteatret til 50 steder. Oslopremiere på Oslo Nye Teater 11. oktober. Cooprabatten gjelder på Riksteatrets forestillinger. 

 

 

ABSENCE CREW

NORR – Da gudene breaket
«Danser som guder» BA

Prisbelønte Absence Crew er norgesmestre i breaking – kjent fra blant annet Norske Talenter og som vinnere av Mitt dansecrew på TV2. I ekte Absence-stil har de nå skapt en ny breakeforestilling om norrøn mytologi. Her får du oppleve akrobatikk på ekstremt høyt nivå, fortryllende scenografi, spesialeffekter og kostymer du tror du bare har sett på film.

Turnepremiere i Sandnes 25. august 2016.

 

 

 

 

FORTROLIGE SAMTALER

av Ingmar Bergman i en versjon for scenen av Liv Ullmann
Hva gjør vi med våre dypeste hemmeligheter? Hva gjør de med oss?

Liv Ullmann er tilbake i Norge, nå som regissør for teaterversjon av Ingmar Bergmans Enskilda samtal – et stoff hun allerede har filmatisert med stor internasjonal suksess. Det handler om Anna, som på mer enn én måte må betale sannhetens pris. Dette er en historie Bergman mente bare Liv Ullmann kunne fortelle – en historie om kjærlighet, troskap, frihet og livsmot. Om alt det som utløser så stor glede og så dyp fortvilelse i våre liv.

Med Marte Engebrigtsen, Anneke von der Lippe, Mattis Herman Nyquist, Liv Bernhoft Osa, Hermann Sabado, Kari Simonsen og Bjørn Skagestad.

Turnéstart i Seljord 6. august 2016

 

 

 

Se turnéliste og bestill billetter på riksteatret.no