Finn din stil hos Zalando

Coop medlemsfordel hos ZalandoPå zalando.no får du som Coop-medlem Norges største utvalg av klær og sko. Med over 1500 kjente merkevarer innenfor flere kategorier, og med fri frakt og retur, kan vi garantere at du finner antrekk til hverdags, fest, jobb og fritid – til hele familien.

Coop medlemmer får alltid får 5% bonus på alle kjøp, med unntak av kjøp gjort med rabattkoder. Følg med for kampanjetilbud og medlemsuker for gode tilbud hos Zalando.

Visste du at Zalando tilbyr:

  • 1500 kjente merkevarer
  • 200.000 forskjellige produkter
  • Kampanjetilbud og medlemsuker, på toppen av 5 % fast medlemsbonus
  • Gratis app til iPhone og Android

For å opptjene bonus på Zalando med Coop, holder det å logge seg inn på min side og deretter klikke på “shop hos zalando og opptjen bonus” knappen. Der kan du handle det du ønsker å få 5% tilbake på dine bestillinger.

Det er viktig at du alltid logger deg inn på Coop min side og klikker deg direkte videre til Zalando.no. For å opptjene bonus kan du ikke gå via andre nettsider enn coop.no/minside før du legger inn orderen. Det er ikke mulig å bruke rabattkuponger i tilegg til å opptjene bonus. Zalando gir penger tilbake (bonus) på alle godkjente kjøp.

Medlemsbonusen på 5% vil først komme frem på fordelsregnskapet etterskuddsvis etter ca. 4 måneder grunnet 100 dagers åpen retur. Den faste medlemsbonusen samles opp i ditt fordelsregnskap, og overføres til din medlemskonto hos Coop året etter opptjent bonus, og blir derfor ikke fratrukket direkte når du handler hos Zalando.

Velkommen til Zalando.no


For å opptjene bonus på Zalando med Coop