Hvis du synes det er vanskelig å få i deg nok fisk er dette en vinner både for store og små!

Skrei er mild og fin på smaken og passer fint sammen med salsa og smakssterkt tacokrydder. Dette er en fiskemiddag også barna kommer til å like.

Skjær fisken i terninger og stek den til den får en herlig, gyllen stekeskorpe.
I sesongen bruker vi skrei, men det er ingen ting i veien for å bruke vanlig torsk i stedet.

Server fisken rykende varm med varme tacolefser til. Tilbehøret er akkurat som til vanlig taco – tacosaus, rømme, ost og det du liker av grønnsaker. Her plukker hver og én sine favoritter.

<< Prøv også: Ovnsbakt skrei med spekeskinke og cherrytomater >>

Har du lyst til å lage din egen salsa, hakker du tomater, rødløk, koriander, chili og hvitløk og smaker til med limesaft. Det er ekstra godt til den sprøstekte tacoskreien.

FISKETACO MED SKREI

4 PORSJONER / 25 MINUTTER

600 g skrei, uten skinn og bein
½ pose tacokrydder
2 ss smør
8 tortillalefser
½ isbergsalat, hakket
1 rødløk, hakket
1 pk cherrytomater, i halve
½ agurk, i biter
1 potte frisk koriander, hakket
2 dl lettrømme
1,5 dl revet ost
1 glass tomatsalsa
1 lime, i båter

Slik gjør du:

  1. Skjær fisken i 2x2 cm terninger, og dryss med tacokrydder.
  2. Ha smør i en middels varm panne og stek fisken til den har fått en gyllen stekeskorpe. Stek i flere omganger.
  3. Varm lefsene som anvist på pakken. Server fisken i lefser med salat, rødløk, cherrytomater, agurk og frisk koriander. Ha lettrømme, revet ost og salsa på toppen. Server med limebåter.