
Er du glad i sushi, sashimi og poke bowl kommer du til å elske ceviche. Det er lekkert, smakfullt og enkelt å lage – det er rett og slett lett å få dilla. 🤩🐟

Ceviche av rå fisk stammer fra Sør-Amerika, og fisken marineres i sitrussaft – oftest lime eller sitron.
Marineringen gjør at proteinene i fisken endres, og det virker nesten som om fisken er kokt.
Sammen med klementiner og mango får du en rett som er fargerik, frisk og deilig syrlig.
Torsk- og kamskjellceviche med klementin og mango
Totaltid: 1 time
Porsjoner: 4
Dette trenger du:

- 200 g torsk, i små terninger
- 100 g kamskjell, i terninger
- 3 lime, saften
- 1 klementin, saften
- Salt og pepper
- 2 klementiner, fileter
- 1 mango, i terninger
- 1⁄2 rød chili, finhakket
- Koriander
Slik gjør du:

- Vend sammen torsk og kamskjell i terninger.
- Smak til med limesaft, klementinsaft, salt og pepper.
- La det stå og trekke mens du gjør klart det andre.
- Bland klementinfileter og mango og tilsett finhakket chili.
- Topp cevichen med mango og klementinsalat og koriander.