Til hovedinnhold
julemat

Torsk- og kamskjellceviche med klementin og mango

Dette er en kjempelekker forrett av rå torsk og kamskjell med frisk smak av klementiner og mango.

Torsk- og kamskjellceviche med klementin og mango

45min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

torsk (i små terninger)

kamskjell (i terninger)

lime (saften)

klementin (saften)

salt og pepper

klementiner (fileter)

mango (i terninger)

finhakket rød chili

frisk koriander

Fremgangsmetode

Vend sammen torsk og kamskjell i terninger.
Smak til med limesaft, klementinsaft, salt og pepper.
La det stå og trekke mens du gjør klart det andre.
Bland klementinfileter og mango og tilsett finhakket chili.
Topp cevichen med mango­ og klementinsalat og koriander.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆