Til hovedinnhold
pasta

Lammeragu med tagliolini

Pasta med skikkelig langtidskokt lam er lett å like, og selv om kjøttet skal koke en stund, så krever det ikke noe særlig arbeid.

Lammeragu med tagliolini

1t 30min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

lammebog (utbenet og i terninger)

gulrøtter

gule løk

sellerirot

pastinakk

hvitløk

hakkede tomater

frisk timian

frisk rosmarin

fond (okse eller lam)

salt og pepper

Änglamark Tagliolini

Fremgangsmetode

Brun kjøttet til det har fått farge. Kutt alle grønn­sakene i biter og fres det til det blir blankt.
Tilsett kjøttet, tomatene, timian, rosmarin, og kraften. La det putre i ca. halvannen time, til kjøttet er mørt. Smak til med salt og pepper.
Kok tagliolinien, og servér det sammen med lammeraguen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆