Du får helt nystekte og varme potetchips, og det beste er at det er lettvint. 🚀😋

Trøffeldipp høres kanskje avansert ut, men det er bare å blande rømme, majones og trøffelolje, så har du en litt annerledes dipp enn den vanlige fra pose. 

 

POTETCHIPS MED TRØFFELDIPP

Totaltid: 15 minutter
Porsjoner: 4

Dette trenger du:

  • 10 mandelpoteter, i tynne skiver
  • 6 dl frityrolje
  • Litt salt og pepper
  • 1 dl rømme
  • 1 dl majones
  • 2 ss trøffelolje

 

Slik gjør du:

  1. Skjær potetene i tynne skiver med en mandolin eller rotskreller, og la skivene ligge i kaldt rennende vann i 10 minutter.
  2. Tørk potetene med kjøkkenpapir slik at de blir helt tørre.
  3. Varm oljen til 160 grader og friter potetskivene litt og litt til de er gylne. Dryss over salt og pepper med en gang du tar dem opp av oljen.
  4. Bland rømme, majones og trøffelolje, og server dippen ved siden av potetchipsene.

 

Glad i poteter? << Se våre beste oppskrifter med POTETER her >>