
Poteter er en genial sommergrønnsak som smaker nydelig til nesten all slags grillmat. Finner du årets nypoteter er disse fantastiske å bruke i denne potetsalaten.
Du kan selvfølgelig servere denne potetsalaten med litt spekeskinke eller stekt kylling, så har du et raskt og godt sommermåltid. Den smaker også helt nydelig til langtidsstekt Flat iron steak med spennende cajunrub.
Flere deilige potetsalater finner du her:
- Grønn og frisk potetsalat med sitrondressing
- Lun potetsalat er deilig tilbehør til krabbe
- Hjemmelaget roastbiff med kremet potetsalat

Dette er smaken av sommer!
BAKT POTETSALAT MED MANDLER, ASPARGES OG LIME
Til: 4-6 personer
Tid: ca. 30 min.
- 800 g småpoteter, gjerne nypoteter
- 1 dl olivenolje
- 1 ss salt
- 1 dl mandelflak
- 2 hvitløksfedd, finhakket
- 2 ss rød chili, hakket
- 250 g asparges
- 1 rødløk, i ringer
- 1 lime, i båter
- 4 stilker frisk oregano
- Kvernet pepper
Slik gjør du:
- Vask potetene, gni dem inn med olivenolje og fordel dem på et stekebrett. Strø over salt.
- Bak i ovnen ved 190 grader til de er møre og gylne.
- Rist mandelflakene gylne i en tørr stekepanne. Sett til side.
- Stek hvitløk og chili lett i olje i en stekepanne. Tilsett aspargesog fres dem ved middels varme til de er møre.
- Del de bakte potetene i to og spre aspargesblandingen og rødløk på et fat og ha på ristede mandler, limebåter og oregano.
- Kvern over pepper og server.