For tredje året på rad er Coop Mega med på å bidra til at musikkhungrige nordmenn også får nyte god festivalmat.

Musikk og god festivalmat

For Øyafestivalen er det nesten like viktig å spise godt, som det er å høre på bra musikk. Målet er å severe Norges beste festivalmat, med fokus på økologiske råvarer og kvalitetsmat uten kjøtt. Det er en filosofi vi i Coop Mega deler, og i år stiller vi nok en gang opp som stolt samarbeidspartner.

<< LES OGSÅ: Besøk oss på Øyafestivalen  >> 

Tidligere år har våre food truck-burgere på musikkfestivalen vært veldig populære og høstet gode tilbakemeldinger, både av fornøyde kunder og kritiske matanmeldere.

<<LES OGSÅ4 superenkle foodtruck-retter>>

vegetarpølser med digg topping

Vegetarpølser er som vanlige pølser: de blir enda bedre med digg topping!

Vegetarpølser med herlig tilbehør

Coops Vegetardag-serie med kjøttfrie og miljøvennlige produkter er perfekt for alle som vil ha smaksrike alternativer til kjøtt og fisk i hverdagen.

På Øyafestivalen i år lanserer vi en ny og fristende pølsemeny med Coop Vegetardag Pølser Ost og Chili i hovedrollen. Pølsene er 100% kjøttfrie, smaker 100% digg og er tilbehøret er superenkelt å lage til hjemme. Så nå er det bare å invitere til tidenes pølsefest!

5 digge forslag til vegetargrill

Vegetarpølse med rødbetesalat

Chili- og ostepølse fra Coops Vegetardag-serie med deilig rødbetesalat, rødløk og kløverspirer.

vegetarpølser med digg topping

Vegetarpølse med aprikosrømme, rødløk og kløverspirer er en av årets spenstige nyheter på Øyafestivalen 2018.

VEGETARDAG PØLSER MED TO DIGGE TOPPINGER

Vanskelighetsgrad: Lett
Totaltid: 15 minutter
Grillmetode: Indirekte varme
Porsjoner: 4

Dette trenger du:

  • Rapsolje til steking
  • 8 stk. Vegetardag Pølser Ost og Chili
  • 8 stk. pølsebrød

 

Topping nr. 1

  • 1 boks Vegetardag Rødbetesalat
  • 0,5 rødløk, i tynne skiver
  • 0,5 pk. kløverspirer

 

Topping nr. 2

  • 0,5 boks lettrømme
  • 2-3 ss aprikossyltetøy
  • 0,5 stk. rødløk, i tynne skiver
  • 0,5 pk. kløverspirer

 

Slik gjør du:

  1. Varm opp litt rapsolje i stekepanne på svak varme. Stek vegetarpølsene forsiktig i 10-15 minutter. Vend ofte for jevn farge.
  2. Topping nr. 1: Kutt rødløk i tynne skiver, bruk gjerne mandolin.
  3. Topping nr. 2: Rør sammen lettrømme og aprikossyltetøy.
  4. Legg de varme pølsene raskt på grillen for å få litt stekeskorpe rett før servering. Varm gjerne pølsebrødene på grillen også.
  5. Dander pølsene i pølsebrød og topp med de to forskjellige toppingene.

 

For en ekstra frisk smak kan du raskt lage sitronsyltet rødløk til begge toppingene.

SITRONSYLTET RØDLØK

Dette trenger du:

  • 1 rødløk, i tynne ringer
  • 0,5 sitron, saften av

 

Slik gjør du:

  1. Skrell rødløk og skjær i tynne ringer, gjerne med mandolin. Ha løkringene i en plastpose, hell over sitronsaft og masser posen godt. La løken marinere 10-15 minutter før bruk.