Mange kjenner henne som Voe som startet sin egen blogg som 13-åring. Bloggen ble kjapt Norges aller største og mest innflytelsesrike med over en million treff hver uke!🚀💥😎

Men fra å blogge om mote og sin egen hverdag, har Emilie Nereng valgt en helt ny vei.

– Etter å ha studert ernæring fant jeg skikkelig kjærlighet og lidenskap i det å ta vare på helsa. Og da jeg skjønte hvordan kroppen faktisk fungerer, ble jeg mye mindre opptatt av hvordan den ser ut. Det handler ikke om å spise for å gå ned i vekt eller å trene for å få fine magemuskler, men om å gi kroppen næring for å prestere bra.

PRØV OGSÅ: Grønn smoothie med avokado og topisk smak>>

På Instagram­profilen @emilienutrition poster hun om mat, ernæring og helse, og nå er hun ute med kokeboka «Sunt og digg». For Emilie er opptatt av at sunn mat også skal være god.

Emilie-Nerreng-artikkel.jpg
GODT MÅ DET VÆRE: Som Voe ble Emilie Nereng Norges største og mest innflytelsesrike influenser. Nå poster hun om mat og ernæring og er opptatt av å gi kroppen næring for å prestere bra. Men det må smake godt også.

 

Når du prøver denne kokosgrøten skjønner du hva hun mener. Kokosgrøten holder deg mett lenge og tilfører kroppen masse gode næringsstoffer, samtidig som den er digg, digg, digg.🤩😋

KOKOSGRØT

Totaltid: 25 minutter
Porsjoner: 1

Dette trenger du:

 • 4 ss havregryn
 • 1 strøken ss chiafrø
 • 1 dl kokosmelk
 • Ca. 1 1/2 dl vann (til passe konsistens)
 • 1 ts vaniljeessens
 • 1⁄3 ts salt
 • 1/3 moden banan, most

 

Slik gjør du:

 1. Ha alle ingrediensene i en kjele, bortsett fra banan. Jeg anbefaler fet kokosmelk, men om du bruker lett kokosmelk ville jeg ha byttet ut deler av vannet med lett kokosmelk.
 2. Kok opp og la småkoke til en kremet konsistens, ca. 10–15 minutter. Rør godt med en slikkepott.
 3. Rør inn most banan helt mot slutten. Ha grøten over i en skål.
 4. Tin frosne bær i kjelen, og topp grøten med bær, kokosflak og sirup.

TIPS! Topp grøten med bær, friske fiken, kokosflak og sukrinsirup gold.

 

<<Våre beste frokost-oppskrifter ser du her>>