Mango er en søt og saftig frukt som passer godt som dessert, men den er faktisk like god sammen med løk, hvitløk og chili.

Det er noe med den søte, litt krydrede smaken som balanserer så godt mot det skarpe.
Salaten kan du servere som tilbehør til grillmaten.

Du kan også tilsette grillet kylling, så har du en fullverdig middagsrett.

Hvis du kutter mango og avokado i enda litt mindre biter, så har du en kjempegod salsa som du godt kan servere til grillmaten, til rå eller stekt laks, mango og avokadosalat med asiatisi vri eller til taco. 

<< Prøv en annen sommerlig variant: Salat med jordbær, chevre og basilikumdressing >>

 

Dette trenger du til 4 porsjoner:
Tid: 35 min

  • 1 mango, i terninger
  • 1 avokado, i terninger
  • ½ rødløk, i terninger
  • 1 fedd hvitløk, finhakket
  • 1 stilk vårløk, i skiver
  • 1 lime, saften
  • ½ rød chili, finhakket
  • ½ pt koriander
  • 1 granateple, renset
  • Olivenolje Salt og pepper

 

 

Slik gjør du:

  1. Bland frukt og grønnsaker i en bolle.
  2. Smak til med salt, pepper, limejuice og finhakket chili.
  3. Topp salaten med koriander, granateple og noen dråper olivenolje.

<< PRØV OGSÅ: Frisk vannmelonsalat med fetaost og urter >>