Niru Kumra står bak matkonseptet Masalamagic. Hennes visjon er å lage gode produkter uten konserveringsmidler og kunstige tilsetningsstoffer.

Med den nye veganske serien, treffer hun også samfunnstrenden midt i blinken.

 

Som resten av serien er disse nyhetene laget i India etter Kumras oppskrifter. De er uten nøtter, melk, hvete og egg, så den passer både for vegetarianere og veganere.

Smakfulle måltider som treffer trenden

Med Masalamagic har Niru Kumra skapt et tidsriktig, norsk-indisk eventyr. Allerede kan du kjøpe tre ferdige middagskit. Det er en gryte med kikerter, en linsegryte med spinat og en med soyakjøttdeig med erter.

Hver pakke inneholder to porsjoner, og med hver av rettene følger basmatiris i tillegg til en liten overraskelse. I den ene er det Nirus mango- og limechutney, i den andre mangochutney og i den tredje syltet rødløk.

Gryterettene kan varmes opp i mikroovn, i gryte eller legges i kokende vann. Maten er serveringsklar i løpet av fem minutter.

 

Supermat fra det indiske kjøkken

Norge er et høykostland, men takket være produksjon i India leverer Masalamagic kvalitet og smak til en konkurransedyktig pris.

De fleste ønsker et sunt og godt måltid i løpet av dagen, og ikke minst er det økende interesse for vegetarmat. Her har det indiske kjøkken store fortrinn, og Masalamagic gir et smaksløft i takt med trenden.

– India har verdens beste vegetarkjøkken, og dette kan virkelig kalles supermat fra det indiske kjøkken, sier Niru Kumra. 
– Serien min er ikke nødvendigvis bare for vegetarianere, men for alle som ønsker et sunt, raskt og mettende måltid uten kunstige tilsetningsstoffer.

Kvalitet og smak av hjemmelaget

Å lage indisk mat krever litt tid, en god del ulike krydder og flere ingredienser. Mange synes at det er vanskelig med vegetarmat - For går det an å bli ordentlig mett uten kjøtt?

Med Niru Kumra sin serie trenger man ikke lure på noe som helst. Hun har gjort det enkelt for alle som vil ha smakfull mat på kort tid. Og vegetarskeptikere trenger ikke bekymre seg for om de blir mette. For kikerter, linser og «soyakjøttdeig» er gode proteinkilder og Niru Kumra bruker mye av dette i maten sin.


– Med vårt utvalg av tilbehør som håndlagde nan, raita og papadam kan du lage et autentisk indisk måltid raskere enn å varme en frossenpizza!, lover Niru.

– Det er viktig for meg at maten smaker ekte indisk og hjemmelaget. Årets lansering har gått meget raskt, takket være all den erfaringen jeg har med oppskrifter i forbindelse med kokebøkene mine og gjennom kursene jeg har holdt i 16 år. Jeg er strålende fornøyd med resultatet og har fått supre tilbakemeldinger, både fra India og her hjemme. Nå gleder jeg meg masse til å høre forbrukernes tilbakemeldinger, sier gründeren.

Et gründereventyr

– Vi er veldig glade for at produktene våre blir solgt i stadig flere nye butikker. Visjonen vår er å gjøre indisk mat like kjent som pizza, pasta og taco, sier gründer Niru Kumra.

Bestselgerne er Nirus håndlagde nan og mangochutney. Nå gleder hun seg til å nå nye ganer som ønsker autentiske smaker.

Kumra startet Masalamagic på et skolekjøkken. Nå er det vokst til en vaskeekte familiebedrift. Familiebedriften leverer til ca. 1700 dagligvarebutikker og driver take-away på Tøyen i Oslo.