- Dette er veldig godt! Skikkelig saftig og fersk burger, sier Henrik Fischer Bjelland og Tina Bjelland. De har nettopp bestilt hver sin pulled vegetarburger og er storfornøyde med både burger og festivalstemning.

Utenfor food truck-en til Coop Mega har det samlet seg folk som både vil spise og slappe litt av mellom konsertene.

Coop Mega serverer vegetarburgere med økologisk tilbehør, noe som falt i smak hos matanmelderne i Dagbladet - som ga vegetarburgerne terningkast 5!

Også Aftenpostens matanmelder var imponert over vegetarburgerne, og trakk fram de gode smakene og at burgeren var saftig og god.

-Jeg synes det er veldig gøy å prøve ny mat og synes street food-trenden er spennende. Nå er det veldig mye god mat å få i Oslo, sier Henrik. Han og Tina spiser vegetarmat fem ganger i uka, og kjøtt bare i helgene.

Kjærestepar som spiser vegetarburger.Coop Mega serverte tre digge vegetarburgere på Øyafestivalen. Her får du de supergode og raske oppskriftene på vegetarburgere.

Henrik Fischer Bjelland og Tina Bjelland er på Øyafestivalen for femte gang og liker å prøve nye spisesteder. Denne gangen var det food truck-en til Coop Mega som fikk besøk.

<<Har du lyst til å spise mer vegetarmat, må du prøve denne arabiske risretten med masse deilige smaker. Helt klart en ny favoritt!>>

Ønsker mer vegetar

Interessen for vegetarmat er økende, skal vi tro en undersøkelse Øyafestivalen gjennomførte i fjor. Hele 60 prosent av festivaldeltagerne ønsket seg mer vegetarmat på festivalen.

I år som tidligere år er maten på Øyafestivalen hovedsakelig økologisk, noe som passer perfekt for Coop Mega. I år stiller de med egen food truck med digge vegetarburgere, romslig loungeområde og gratis økologiske krydderurter til alle.

Økologiske krydderurter. Coop Mega serverte tre digge vegetarburgere på Øyafestivalen. Her får du de supergode og raske oppskriftene på vegetarburgere.

Coop Mega byr på gratis økologiske krydderurter på Øyafestivalen.

- Vi er til stede på Øyafestivalen fordi vi har lyst til å gjøre oslofolk oppmerksomme på at Coop Mega er svært opptatt av økologi og at vi nå har åpnet mange flere butikker i Oslo.

Dessuten har vi lansert en ny vegetarserie  - Vegetardag - som skal gjøre det lettere for folk å velge vegetarisk i hverdagen, forteller sponsorsjef i Coop, Vegard Hansen.

Food truck fra Coop Mega på Øyafestivalen. Coop Mega serverte tre digge vegetarburgere på Øyafestivalen. Her får du de supergode og raske oppskriftene på vegetarburgere.

Både Coop Mega og Øyafestivalen er opptatt av økologi, derfor er kombinasjonen en perfekt match.

Populær burger

Det er sol og god stemning på Øyafestivalen på Tøyen i Oslo. Live Bruseth tar en pause fra konsertene for å kjøpe seg en grønn vegetarburger.

Live Bruseth er strålende fornøyd med sin vegetarburger. Coop Mega serverte tre digge vegetarburgere på Øyafestivalen. Her får du de supergode og raske oppskriftene på vegetarburgere.

Live Bruseth er strålende fornøyd med sin vegetarburger.

- Veldig bra burger! Jeg prøver å spise vegetarmat to ganger i uka, og har faktisk hatt lyst til å prøve denne vegetarburgeren siden jeg så den i butikken tidligere i sommer.  Det er veldig bra at det kommer gode vegetariske alternativer i butikkene, sier Live Bruseth.

 

<<FORTSATT BURGERSULTEN? Prøv denne rødbetburgeren med chevre og valnøtter!>>

Tre vegetarburgere; en med rødbeter, en med grønne bønner og erter og en med pulled erteprotein.

Tre vegetarburgere; en med rødbeter, en med grønne bønner og erter og en med pulled erteprotein, alt fra Coops nye serie Vegetardag.

Har du lyst til å prøve Coop Megas food truck-burgere? Her får du oppskriften på tre skikkelig digge vegetarburgere:

Rød vegetarburger

Dette trenger du til 4 personer:

 • 4 vegetarburger av rødbeter, fra serien Coop Vegetardag
 • 4 hamburgerbrød
 • 1 pose baby leaf-salat
 • ½ agurk, i tynne skiver
 • 1 liten rødløk, i tynne ringer
 • 1 paprika, i tynne skiver
 • 4 toppede ss mango chutney
 • 4 toppede ss rømme

 

Slik gjør du:

 1. stek burgerne noen minutter på hver side.
 2. Varm hamburgerbrødene  et par minutter i ovnen så de blir sprø utenpå og myke inni. Har du lyst til å bake verdens beste hamburgerbrød, finner du oppskriften her.
 3. Fordel salatbladene i burgerbrødene, ha på burgeren og smør på en raus klatt med chutney og rømme og ha grønnsakene på toppen. 
To digge vegetarburgere: med rødbeter og en med pulled erteprotein.

Du får kjøpt både rødbeteburger og burger pulled erteprotein på Coop Mega.

Grønn vegetarburger

Dette trenger du til 4 personer:

 • 4 vegetarburger av grønne bønner og erter, fra serien Coop Vegetardag
 • 4 hamburgerbrød
 • 1 pose baby leaf-salat
 • ½ agurk, i tynne skiver
 • 1 liten rødløk, i tynne ringer
 • 1 paprika, i tynne skiver
 • 4 toppede ss mango chutney
 • 4 toppede ss rømme

Slik gjør du:

 1. Stek burgerne noen minutter på hver side.
 2. Varm hamburgerbrødene  et par minutter i ovnen så de blir sprø utenpå og myke inni. Har du lyst til å bake verdens beste hamburgerbrød, finner du oppskriften her.
 3. Fordel salatbladene i burgerbrødene, ha på burgeren og smør på en raus klatt med chutney og rømme og ha grønnsakene på toppen.
Festivalstemning rundt food trucken til Coop Mega. Coop Mega serverte tre digge vegetarburgere på Øyafestivalen. Her får du de supergode og raske oppskriftene på vegetarburgere.

Festivalstemning rundt food trucken til Coop Mega.

Pulled vegetarburger

Dette trenger du til 4 personer:

 • 1 pk pulled erteprotein, fra serien Coop Vegetardag
 • 4 hamburgerbrød
 • 1 pose baby leaf-salat
 • ½ agurk, i tynne skiver
 • 1 liten rødløk, i tynne ringer
 • 1 paprika, i tynne skiver
 • 4 toppede ss BBQ saus
 • 4 toppede ss rømme

Slik gjør du:

 1. Tilbered pulled erteprotein som anvist på pakken.
 2. Varm hamburgerbrødene et par minutter i ovnen så de blir sprø utenpå og myke inni. Har du lyst til å bake verdens beste hamburgerbrød, finner du oppskriften her.
 3. Fordel salatbladene i burgerbrødene, ha 2-3 spiseskjeer pulled erteprotein på og smør på en raus klatt med BBQ-saus og rømme og ha grønnsakene på toppen.