VEGETARDAG PULLED er laget av erteprotein og minner om pulled pork.

Det er en utrolig lettvint måte å erstatte kjøtt på, enten du er veganer eller bare har lyst til å kutte ned på kjøttforbruket ditt.

Du kan bruke det til burgere eller fylle det i pitabrød eller wraps.

Vi steker det i panne med sesamfrø, soyasaus, hoisinsaus, sesamolje og chili så det får masse god smak.
Så fyller vi det i pitabrød sammen med blant annet koriander, røde, syrlige granateplekjerner og en litt sterk chilimajones.

Hvis du vil gjøre retten helt vegansk, kan du bytte ut vanlig majones med en vegansk type.
Du kan også lage vegansk majones av kikertvann.

<<Se oppskriften her: DENNE MAJONESEN VIL – HELT GENUINT - SJOKKERE DEG>>

 

VEGETARDAG PULLED MED GRILLET PITABRØD OG CHILIMAJONES:

Totaltid: 35 minutter
Porsjoner: 4

Dette trenger du:

  • 1 pk Vegetardag pulled
  • 1 ts sesamfrø, ristede
  • 2 ss soyasaus
  • 1 ss hoisinsaus
  • 1 ts sesamolje
  • ½ rød chili, finhakket
  • 1 pk ruccola
  • 1 paprika, i terninger
  • 1 pt koriander
  • 1 granateple, renset
  • 1 pk majones
  • 1 ss srirachasaus
  • 4 pitabrød

 

Slik gjør du:

  1. Bland Vegetardag pulled med sesamfrø, soyasaus, hoisinsaus, sesamolje og finhakket chili. Stek det i panne til det blir lunt.
  2. Bland ruccola med paprika, koriander og granateple.
  3. Rør majonesen sammen med srirachasaus.
  4. Grill pitabrødene lett og fyll dem med salat, Vegatardag pulled og dressing.

 

<<PRØV OGSÅ: GLUTENFRI VEGETARLASAGNE MED PESTO>>