Til hovedinnhold
pizza

Hjemmelaget pizza på 1-2-3

Med tortillalefse eller pitabrød som bunn, er en hjemmelaget pizza aldri langt unna. Litt fyll på toppen og noen minutter i ovnen, så er den klar til servering!

Hjemmelaget pizza på 1-2-3

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du til vegetarpizza med parmesan:

grove tortillalefser

hakkede hermetiske tomater

hvitløk

rørsukker

salt og pepper

fersk mozzarella

tomater

tørket oregano

ruccolasalat

Dette trenger du til små pizzaer med mozzarella og ruccola :

pitabrød

poteter (i tynne skiver)

fersk mozzarella

serranoskinke

olivenolje

salt

ruccolasalat

Fremgangsmetode

Slik lager du vegetarpizza med parmesan
Varm ovnen til 200 grader.
Finhakk hvitløk. Ha alle ingrediensene til tomatsausen i en blender og bland det godt sammen.
Skjær mozzarella og tomater i tynne skiver. Fordel litt tomatsaus på hver tortilla og fordel deretter mozzarella og tomat.
Bak pizzaene i ca. 8–10 min. eller inntil de er gylne og sprø i kanten.
Dryss litt oregano over og topp med ruccola og litt revet parmesan.

Slik lager du små pizzaer med mozzarella og ruccola

Sett ovnen på 225 grader.
Fordel potetskivene på pitabrødene.
Ha små stykker mozzarella oppå og topp med serranoskinke.
Drypp litt olje over og dryss på salt.
Bak pizzaene i cirka 10-12 minutter, eller til de er sprø og gylne.
Topp med frisk ruccola før servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆