Til hovedinnhold
dessert og søt bakst

Panna cotta med multer

Etter en stor middag smaker det godt med noe søtt. Her får du en frisk og fornorsket versjon av den italienske desserten panna cotta.

Panna cotta med multer

5min / 12t forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

fløte

naturell yoghurt

sukker

vaniljepulver

gelatin

multer

Fremgangsmetode

Legg gelatinplatene i vann i 5-10 minutter.
Kok forsiktig opp fløte og sukker. Pass på så det ikke bobler over. Når blandingen såvidt bobler, trekker du kjelen av varmen. Rør inn vaniljepulver. Klem ut vannet av gelatinplatene og rør ut i fløteblandingen.
Tilsett yoghurten og rør godt sammen.
Hell over i serveringsglass og sett kjølig et par timer, gjerne over natta.
Tin multene (helst i kjøleskapet over natta) og server på toppen av hvert glass.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆