Til hovedinnhold
julemat

Verdens beste riskrem med marsipan

Riskrem er en herlig avslutning på årets deiligste måltid. I år har vi laget en skikkelig luksusriskrem med ekte marsipan og kirsebær. Dette blir garantert din nye julefavoritt!

Verdens beste riskrem med marsipan

15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

kokt risgrøt

kremfløte

vaniljestang

ekte marsipan

skåldede mandler

kirsebær (i lake)

Fremgangsmetode

Pisk kremen luftig sammen med vaniljefrø fra vaniljestangen
Bland inn den ferdigkokte risgrøten til du har fått en tykk konsistens.
Riv marsipanen med et grovt rivjern.
Skåld mandlene ved å legge dem i kokende vann et minutt. Klem dem ut av skallet. Grovhakk mandlene.
Vend inn raspet marsipan og grovhakkede mandler i riskremen.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆