Til hovedinnhold
lunsj

Luftig fransk omelett med ost og skinke

Perfekt, luftig omelett er enklere å få til enn du kanskje tror. Følger du disse 4 enkle tipsene, får du en herlig omelett som er nydelig til både frokost og lunsj.

Luftig fransk omelett med ost og skinke

10min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

egg

smør

gruyère (finrevet)

skinke (i små terninger)

salt og pepper (smak til)

Fremgangsmetode

Pisk eggene, gjerne med stavmikser for å få dem ekstra luftige.
Varm en teflonpanne og tilsett smøret. Når det er smeltet heller du over eggene. Temperaturen skal være på medium.
Strø over ost og skinke på den ene siden, samt et dryss salt og pepper.
Fold siden uten fyll over den andre. Stek et par minutter på lav varme. Eggene skal ikke være helt gjennomstekt i midten.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆