Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Fiskepakke på grillen med asiatiske smaker

Lyst på en kjapp og god fiskemiddag? Lag fiskepakke med friske grønnsaker og vidunderlige asiatiske smaker - ferdig på en-to-tre.

Fiskepakke på grillen med asiatiske smaker

15min / 30min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du til kryddersmør:

romtemperert smør

finhakket rød chili

finrevet ingefær

finhakket hvitløk

lime (saften)

finhakket koriander

Dette trenger du til fiskepakke:

vårløk

aspargestopper

squash

torskefilet

salt og pepper

hakket koriander

lime (i båter)

Fremgangsmetode

Bland alle ingrediensene til kryddersmøret og sett det i fryseren eller kjøleskapet.
Grovhakk grønnsakene og fordel dem i 4 ark aluminiumsfolie eller i en aluminiumsform.
Krydre fisken med salt og pepper, fordel kryddersmør i pakkene og brett pakkene tett sammen. Krøll gjerne kantene slik at pakkene blir helt tette.
Grill fiskepakkene på indirekte, medium varme til fisken er ferdig, ca. 12-15 minutter. Dryss over frisk koriander og ha i limebåter rett før servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆