Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Gresk fiskepakke med oliven og fetaost

Pakk inn middagen i papir! Denne metoden gir garantert saftig og smakfull fisk. Pakk inn noen greskinspirerte grønnsaker også, så har du en superkjapp middag.

Gresk fiskepakke med oliven og fetaost

15min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

doradefileter

cherrytomater

spisspaprika

fetaost

kalamata oliven (uten stein)

dill

sitron

smør

olivenolje

salt

pepper

bakepapir

Fremgangsmetode

Spre fire ark med bakepapir utover og legg en fiskefilet i midten av hvert ark.
Del cherrytomater i to eller fire, og spisspapirka i tynne strimler. Fordel utover hver fiskefilet og smuldre fetaosten over.
Fordel oliven og grovhakket dill over hver filet. Skvis sitronsaft over og fordel en klatt smør på toppen. Drypp litt olivenolje over hver fiskefilet. Krydre med salt og pepper.
Pakk papiret rundt fisken og grønnsakene og krøll kantene sammen slik at det blir helt tett.
Legg alle fiskepakkene i en stor ildfast form eller et dypt stekebrett. Bak midt i ovnen ved 200 grader i 10-15 minutter.
Ta ut fiskepakkene og la dem hvile 1-2 minutter før servering. Kan serveres direkte i papiret.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆