laks
Salat med varmrøkt laks og sitronrømme
Noen ganger er det viktig å få middagen på bordet så fort som mulig. Med varmrøkt laks kan du få ferdig en deilig middag på 1-2-3.
20min / 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Enkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du:
10 stksmåpoteter
800 gvarmrøkt laks
1 stkagurk (skåret i stimler)
3 sskapers
Dette trenger du til sitronrømme:
1 begerrørosrømme
1 stksitron (saft og finrevet skall)
1 klypesalt og pepper
Fremgangsmetode
Kok småpoteter i saltet vann til de er møre. Del dem i to eller fire.
Lag sitronrømme ved å blande rømme, sitronsaft og –skall. Smak til med salt og pepper.
Bryt opp biter av den varmrøkte laksen på et fat. Legg poteter rundt.
Skjær strimler av agurk med en potetskreller eller siden på et rivjern. Legg agurk på fatet. Strø over kapers.
Legg klatter med sitronrømme på fatet og servert.
Andre relevante oppskrifter
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆
▆▆▆▆▆