Til hovedinnhold
fisk og sjømat

Salat med varmrøkt laks og sitronrømme

Noen ganger er det viktig å få middagen på bordet så fort som mulig. Med varmrøkt laks kan du få ferdig en deilig middag på 1-2-3.

Salat med varmrøkt laks og sitronrømme

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du:

småpoteter

varmrøkt laks

agurk (skåret i stimler)

kapers

Dette trenger du til sitronrømme:

rørosrømme

sitron (saft og finrevet skall)

salt og pepper

Fremgangsmetode

Kok småpoteter i saltet vann til de er møre. Del dem i to eller fire.
Lag sitronrømme ved å blande rømme, sitronsaft og –skall. Smak til med salt og pepper.
Bryt opp biter av den varmrøkte laksen på et fat. Legg poteter rundt.
Skjær strimler av agurk med en potetskreller eller siden på et rivjern. Legg agurk på fatet. Strø over kapers.
Legg klatter med sitronrømme på fatet og servert.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆