Til hovedinnhold
frukt og grønt

Fritert avokado

Klart man kan fritere avokado! Disse blir deilig sprø utenpå og myke og gode inni. Perfekt tilbehør til grillet kjøtt. Frittene er nydelige å dyppe i en skarp chilisaus.

Fritert avokado

15min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

spisemodne avokadoer (skrelt og skåret i 12 båter hver)

solsikkeolje

egg (sammenpisket)

hvetemel

panko (eller brødrasp)

kajennepepper

salt og pepper

finrevet parmesan

Fremgangsmetode

Rull hver avokadobåt i mel, så i egg.
Bland panko, salt, pepper, kajennepepper og parmesan. Vend avokadobåtene i blandingen.
Varm opp oljen i en høy gryte til ca 180 grader. Friter avokadobåtene til de er gylne. Legg de ferdige frittene på kjøkkenpapir og server med en gang.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆