taco
Ekte meksikansk tilbehør til taco
Vi elsker tacofredag! Har du lyst å lage ekte, meksikansk tilbehør til tacoen denne uka, skal du sjekke disse friske og enkle oppskriftene.
1t 10min forberedelsestid
Vanskelighetsgrad: Superenkel
Ingredienser
4 porsjoner
Dette trenger du til «gressplen», koriander, løk og lime:
1 stkfinhakket løk
en halv pottegrovhakket koriander
en halv stklime
Dette trenger du til mais og chili:
2 stkmaiskolber
1 stkrød chili
1 stkGrønn chili
en halv pottefrisk koriander
1 tslimesaft
2 ssolivenolje
1 klypeflaksalt
Dette trenger du til ananassalsa:
1 stkananas (i små terninger)
1 stkfinhakket rød chili
1 klypeflaksalt
1 stklime (saften)
en halv pottefrisk koriander (grovhakk bladene)
Fremgangsmetode
Slik lager du «gressplen»
Bland alle ingrediensene og server til taco.
Slik lager du mais og chili
Grill maisen hel i en grillpanne eller på grillen. Skjær av kjernene.
Finhakk chili og koriander og bland med maiskjernene. Smak til med limesaft og olivenolje og et dryss flaksalt.
Slik lager du ananassalsa
Skrell ananasen og skjær den i bittesmå terninger.
Bland ananas med chili, salt, limesaft og koriander. La stå i kjøleskapet i en time før servering.