Til hovedinnhold
taco

Ekte meksikansk tilbehør til taco

Vi elsker tacofredag! Har du lyst å lage ekte, meksikansk tilbehør til tacoen denne uka, skal du sjekke disse friske og enkle oppskriftene.

Ekte meksikansk tilbehør til taco

1t 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Superenkel

Ingredienser

4 porsjoner

Dette trenger du til «gressplen», koriander, løk og lime:

finhakket løk

grovhakket koriander

lime

Dette trenger du til mais og chili:

maiskolber

rød chili

Grønn chili

frisk koriander

limesaft

olivenolje

flaksalt

Dette trenger du til ananassalsa:

ananas (i små terninger)

finhakket rød chili

flaksalt

lime (saften)

frisk koriander (grovhakk bladene)

Fremgangsmetode

Slik lager du «gressplen»
Bland alle ingrediensene og server til taco.

Slik lager du mais og chili

Grill maisen hel i en grillpanne eller på grillen. Skjær av kjernene.
Finhakk chili og koriander og bland med maiskjernene. Smak til med limesaft og olivenolje og et dryss flaksalt.

Slik lager du ananassalsa

Skrell ananasen og skjær den i bittesmå terninger.
Bland ananas med chili, salt, limesaft og koriander. La stå i kjøleskapet i en time før servering.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆