Til hovedinnhold
frukt og grønt

Saftige lunsjkaker med blomkål og erter

Disse lunsjkakene med blomkål og erter er så saftige og gode at de kan spises både til lunsj og middag.

Saftige lunsjkaker med blomkål og erter

20min / 15min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

tørr quinoa

gul løk

hvitløk

blomkål

brødsmuler (fra innmaten på et fint brød)

selskapserter

egg

revet ost

malt spisskummen

salt

kvernet pepper

speltmel

nøytral olje til steking

Fremgangsmetode

Skyll quinoaen godt før du koker etter anvisning på pakken. Dette tar ca 10 minutter.
Skjær løk, hvitløk og blomkål grovt. Ha det over i en blender eller kjøkkenmaskin og kjør det til små biter.
Gjør det samme med innmaten på brødet.
Ha quinoa i en bolle og bland inn grønnsakene, erter, egg, brødsmuler, ost og krydder. Bland inn melet. Bruk gjerne hendene.
Rull deigen til små kaker. Stek dem i nøytral olje til de er sprø og gylne.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆