Dette trenger du:

  • 1 pk paideig
  • 2 gulrøtter, delt i biter
  • 1 pastinakk, delt i biter
  • 1 rødbete, delt i biter
  • 1 gulbete, delt i biter
  • ½ kålrot, delt i biter
  • 1 pk grønnkål
  • 4 ss olivenolje
  • 1 chèvre
  • 60 g valnøtter
  • Salt og pepper

 
Slik gjør du:

  1. Ha paideigen i en paiform og prikk den med en gaffel.
  2. Stek paideigen på 200 °C i ca. 25 min til den er sprø og gyllen.
  3. Ha alle rotgrønnsakene i en ildfast form og ha på
    olivenolje, salt og pepper. Bak dem i ovnen på
    200 °C i 40 min.
  4. Vend grønnkålen med 1 ss av olivenoljen og
    stek den i ovnen på 200 °C i ca. 10 min til den er sprø.
  5. Anrett rotgrønnsakene i paiskallet og
    topp med grønnkål, chèvre og valnøtter.

Tips!
Høsten har masse deilige rotgrønnsaker å by på, så bruk de grønnsakene du har lyst på.