Dette trenger du:
- 1 pk paideig
- 2 gulrøtter, delt i biter
- 1 pastinakk, delt i biter
- 1 rødbete, delt i biter
- 1 gulbete, delt i biter
- ½ kålrot, delt i biter
- 1 pk grønnkål
- 4 ss olivenolje
- 1 chèvre
- 60 g valnøtter
- Salt og pepper
Slik gjør du:
- Ha paideigen i en paiform og prikk den med en gaffel.
- Stek paideigen på 200 °C i ca. 25 min til den er sprø og gyllen.
- Ha alle rotgrønnsakene i en ildfast form og ha på
olivenolje, salt og pepper. Bak dem i ovnen på
200 °C i 40 min. - Vend grønnkålen med 1 ss av olivenoljen og
stek den i ovnen på 200 °C i ca. 10 min til den er sprø. - Anrett rotgrønnsakene i paiskallet og
topp med grønnkål, chèvre og valnøtter.
Tips!
Høsten har masse deilige rotgrønnsaker å by på, så bruk de grønnsakene du har lyst på.