Til hovedinnhold
frukt og grønt

Verdens beste kålrabistappe med hvitløk

En liten tvist på kålrabistappa gjør at det klassiske pinnekjøtt-tilbehøret passer perfekt til røkt og stekt kjøtt og fisk – hele året!

Verdens beste kålrabistappe med hvitløk

20min / 10min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

kålrot

sellerirot

gulrøtter

mandelpoteter

hvitløk (hele)

smør

matfløte

salt og pepper (smak til)

Fremgangsmetode

Skrell kålrot, sellerirot, gulrot og potet og del i omtrent like store terninger.
Ha rotgrønnsakene i en kasserolle sammen med hvitløksfedd. Hell på vann og kok grønnsakene møre.
Hell av vannet og mos grønnsakene. La det gjerne være litt biter i mosen. Rør inn smør og fløte og smak til med salt og pepper.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆