4 porsjoner – 30 min

Ingredienser:

  • 350 g kyllinglårfilet
  • 150 g gresskar
  • 120 g grønne bønner
  • 4 dl jasminris
  • 1 ss nøytral olje
  • 4 ss rød curry paste
  • 2 1/2 dl kyllingbuljong
  • 4 dl lett kokosmelk
  • 1 lime, revet skall av
  • 2 ts fiskesaus
  • Koriander
  • Rød chili, finhakket
  • 1 lime i båter

 

Slik gjør du:

  1. Skjær kyllingen i store terninger og gresskaret i små biter. Skjær av den trevlete enden på bønnene. Kok jasminrisen som anvist på pakken.
  2. Varm oljen på middels høy varme i en stor stekepanne. Tilsett curry paste og la det frese i ca. 2 min. Rør inn kyllingbuljongen. La det koke litt inn før du rører inn kokosmelk, limeskall og fiskesaus. Tilsett kylling, gresskar og bønner.
  3. Kok opp. Skru ned varmen, og la det småkoke i 8-10 min til kyllingen er gjennomkokt og gresskaret mørt. Server med jasminris, koriander, chili og limebåter.