4 porsjoner – 30 min
Ingredienser:
- 350 g kyllinglårfilet
- 150 g gresskar
- 120 g grønne bønner
- 4 dl jasminris
- 1 ss nøytral olje
- 4 ss rød curry paste
- 2 1/2 dl kyllingbuljong
- 4 dl lett kokosmelk
- 1 lime, revet skall av
- 2 ts fiskesaus
- Koriander
- Rød chili, finhakket
- 1 lime i båter
Slik gjør du:
- Skjær kyllingen i store terninger og gresskaret i små biter. Skjær av den trevlete enden på bønnene. Kok jasminrisen som anvist på pakken.
- Varm oljen på middels høy varme i en stor stekepanne. Tilsett curry paste og la det frese i ca. 2 min. Rør inn kyllingbuljongen. La det koke litt inn før du rører inn kokosmelk, limeskall og fiskesaus. Tilsett kylling, gresskar og bønner.
- Kok opp. Skru ned varmen, og la det småkoke i 8-10 min til kyllingen er gjennomkokt og gresskaret mørt. Server med jasminris, koriander, chili og limebåter.