4 personer
Koketid: 20 minutter
Forberedelsestid: 10 minutter
Dette trenger du:
- 500 g krabbekjøtt, ferskt
- 500 g tagliatelle
- 2 ss meierismør
- 1/2 løk, finhakket
- 4 hvitløksfedd, finhakket
- 2 ss ingefær, finhakket
- 2 ss soyasaus
- 2 ss sitronsaft
- 2 ss sort pepper, knust
- 3 ss fersk koriander
- 1 ss granateplekjerner
- 1 vårløk, finhakket
Slik gjør du:
- Kok pastaen al dente etter anvisning på pakken.
- Smelt smøret på middels varme i en stor stekepanne.
- Stek løk, hvitløk og ingefær i 2 minutter til løken er myk.
- Tilsett krabbekjøttet og stek i 3-4 minutter til det er varmt.
- Rør inn soyasaus, sitronsaft og sort pepper og la det småkoke i 3-4 minutter.
- Tilsett den kokte pastaen og bland det godt.
- Dryss hakket koriander, granateple og vårløk over før servering.