4 personer
Koketid: 20 minutter
Forberedelsestid: 10 minutter


Dette trenger du:

  • 500 g krabbekjøtt, ferskt
  • 500 g tagliatelle
  • 2 ss meierismør
  • 1/2 løk, finhakket
  • 4 hvitløksfedd, finhakket
  • 2 ss ingefær, finhakket
  • 2 ss soyasaus
  • 2 ss sitronsaft
  • 2 ss sort pepper, knust
  • 3 ss fersk koriander
  • 1 ss granateplekjerner
  • 1 vårløk, finhakket


Slik gjør du:

  1. Kok pastaen al dente etter anvisning på pakken.
  2. Smelt smøret på middels varme i en stor stekepanne.
  3. Stek løk, hvitløk og ingefær i 2 minutter til løken er myk.
  4. Tilsett krabbekjøttet og stek i 3-4 minutter til det er varmt.
  5. Rør inn soyasaus, sitronsaft og sort pepper og la det småkoke i 3-4 minutter.
  6. Tilsett den kokte pastaen og bland det godt.
  7. Dryss hakket koriander, granateple og vårløk over før servering.