Til hovedinnhold
kjøtt

Marinert svinenakke på grillen

Imponer gjestene med langstidsgrillet kjøtt på neste grillfest! Marinert svinenakke på grillen smaker utrolig godt og er ikke vanskelig å få til.

Marinert svinenakke på grillen

1t 30min / 45min forberedelsestid

Vanskelighetsgrad: Enkel

Ingredienser

4 porsjoner

olivenolje

hvitløk

salt

pepper

frisk koriander

sitron (saften)

svinenakke (ca. 1,2 kg)

Fremgangsmetode

Bland alle ingrediensene til marinaden og gni inn kjøttet. La kjøttet ligge i marinaden en halvtime før du griller.
Varm grillen til maks og legg svinenakken på direkte varme. La kjøttet ligge 12-15 minutter på hver side.
Flytt kjøttet over på indirekte varme, sett inn et steketermometer og la kjøttet ligge til kjernetemperaturen er cirka 64 grader (ca. 1 time). Pensle med marinaden underveis.
La kjøttet hvile 8-10 minutter før du skjærer i det.
En frisk og god vannmelonsalat smaker kjempegodt til grillet svinenakke.

Andre relevante oppskrifter

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆

▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆ ▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆▆