12 gode øko-nyheter


Foretrekker du økologisk? Da er du ikke alene.
Nå kommer Norges største økoserie med mange nye, spennende produkter. Änglamark-nyhetene spenner fra fersk, glutenfri pasta og ferske kyllingprodukter, til nye melkevarianter, ris og havregryn.

Nordmenn blir stadig mer opptatt av økologi og dyrevelferd. Det viser Coops salgsutvikling på økologiske varer. Hittil i år har omsetningen økt med hele 47 prosent.
– Mange øko-entusiaster ønsker flere ferske alternativer. Derfor er vi svært fornøyde med å kunne tilby kundene våre et enda større utvalg, sier Hege Berg Knutsen, ansvarlig for egne merkevarer.

Sjekk ut de 12 mest spennende øko-nyhetene.

SOYA-PASTA

Coop Änglamark økologisk spagetti og fettuccini er en av de mest spennende lanseringene i Änglamark-serien. Dette er egg- og glutenfri pasta som er laget av soyabønner, og derfor er perfekte for glutenallergikere. Produktene har høyt innhold av protein og kostfiber, og er klar til servering etter kun 4-6 minutter.

FERSK TAGLIOLINI OG FYLT TORTELLINI

Vi lanserer også fersk økologisk tagliolini og fylt tortellini i butikkene våre. Tortellinien er fylt med tre typer ost - ricotta, mozzarella, grana padano, tomat og basilikum. Begge pastaene er klare for servering etter kun 3-4 minutters koking i lettsaltet vann.

ØKOLOGISK KYLLING

 

Nå blir det lettere å få tak i fersk økologisk kylling. Den nye Änglamark-kyllingen er en serie på fem produkter:  hel kylling, kyllinglår, kyllingklubber, kyllingvinger, kyllingbryst. Kyllingene fra Homlagarden går fritt både inne og ute, får økologisk fôr og lever dobbelt så lenge som vanlig kylling. Godt for kyllingene, godt for deg. Les mer om kyllingene Änglamark-kylling.

FROSNE RUNDSTYKKER

Nå kan du nyte varme, økologiske rundstykker rett fra ovnen til helgefrokosten. Vi lanserer to nye typer i den samme serien som økologiske Speltstykker og økologiske 4-kornstykker, nemlig Valmuestykker og Fullkornstykker. Begge variantene er laget av økologisk mel. Fullkornstykkene inneholder økologiske chiafrø, mens valmuestykkene inneholder økologiske valmuefrø.  

FERSKT SOLSIKKEBRØD

Dagsferske økologiske brød er en annen av nyhetene i Änglamark-serien. Coop Änglamark Solsikkebrød er knasende sprøtt utenpå og mykt og saftig inni. Det perfekte frokostbrødet i en travel hverdag.

NORSK HAVREGRYN

Coop Änglamark Økologiske Havregryn kommer fra den norske lokalprodusenten Stangeland Mølle som ligger i Sandnes.

JUICE FRA RØRA

Ingen frokost uten appelsinjuice. Coop Änglamark Appelsinjuice kommer fra Coops egen Røra Fabrikk i Inderøy i Nord-Trøndelag. Fabrikken ble etablert allerede i 1938, så her har det blitt laget juice, syltetøy og saft i mange år.

MØRK SJOKOLADE 85%

Det kommer også en ny variant i suksesserien med økologiske sjokolader fra Änglamark, nemlig Mørk Sjokolade 85%. Andre varianter i serien er Mørk Sjokolade med blåbær, Mørk Sjokolade med appelsin og mandler, og Mørk Sjokolade med Mint.

MELK

Utvalget av Änglamark økologisk melk er nå enda bredere. Nykommerne økologisk H-melk og økologisk syrnet skummet melk supplerer økologisk lettmelk, ekstra lett melk og syrnet melk. Det er Røros-meieriet som produserer den økologiske Änglamark-melka.

Utvalget av økologiske varer kan variere fra butikk til butikk. Kontaktinformasjon til din lokale Coop-butikk får du ved å skrive inn ditt postnummer i Velg butikk-feltet øverst på siden.