LETTKOKTE HAVREGRYN

*Havre av høyeste kvalitet

Coop Smak forskjellen lettkokte havregryn produseres av familiebedriften Stangeland Mølle, som har produsert havreprodukter siden 1846. Tradisjonene videreføres nå av familiens fjerde og femte generasjon, far og to døtre. En av døtrene, Marianne Aareskjold er utdannet møller og sikrer at det brukes næringsrike råvarer av høyeste kvalitet. Havren blir kuttet og deretter dampvalset under høyt trykk, noe som gir lyse havregryn med perfekt konsistens og en fantastisk smak.

STORE HAVREGRYN

*Havre av høyeste kvalitet

Coop Smak forskjellen store havregryn produseres av familiebedriften Stangeland Mølle, som har produsert havreprodukter siden 1846. Tradisjonene videreføres nå av familiens fjerde og femte generasjon, far og to døtre.

En av døtrene, Marianne Aareskjold er utdannet møller og sikrer at det brukes næringsrike råvarer av høyeste kvalitet. Havren dampvalset under høyt trykk, noe som gir lyse havregryn med perfekt konsistens og en fantastisk smak.

7-KORNBRØD

*Bakt med god tid

7-kornbrødet er et halvgrovt brød. I tillegg til hvete, hirse, havre og bokhvete har vi tilsatt linfrø, sesamfrø og solsikkekjerner. Lang hviletid og steking i steinovn gir brødet en ekstra rik og god smak.

SPELTBRØD

*Bakt med god tid

Speltbrødet inneholder 25% spelt, kombinert med hvete som gir et luftig brød. Spelt tilhører urkornfamilien – korn som er lite foredlet. Det vokser langsomt og blir derfor rikt både på næring og god smak.

TYSK BONDEBRØD

*Bakt med god tid

Vårt tyske Bondebrød er bakt med surdeig av rug. Deigen får god tid til å modnes for at smaken skal utvikle seg. Brødet er i tillegg tilsatt hele korn av grov rug for å gi en enda bedre smaksopplevelse.

GOURMETBRØD

*Gomans utvalgte

Coop Smak forskjellen Gourmetbrød er bakt på varme steiner i Hertovn, i tråd med en gammel og tradisjonell metode. Hertovnsbakt brød gir en karakteristisk smak og god skorpe.