bringebærlimonade

BRINGEBÆRLIMONADE

*Søt og frisk

Laget av søte bringebær og solmodne, spanske sitroner. Resultatet er en frisk limonade med fin balanse mellom sødme og syrlighet.

sitronlimonade

SITRONLIMONADE

*Syrlig og frisk

Laget av solmodne, spanske sitroner. Resultatet er en frisk limonade med perfekt syrlighet.

ANANASJUICE

ANANASJUICE

*Naturlig søt

Frisk og søt ananas er presset til en deilig og naturlig juice.

JUICE AV RØDE FRUKTER OG BÆR

*Frisk og søt

En unik blanding av søte druer, friske epler og smaksrike bringebær gjør denne juicen til en rød herlighet.

APPELSINJUICE

*Frisk og naturlig

Denne naturlige juicen er presset fra solmodne og saftige appelsiner. Et velbalansert forhold mellom syrlighet og sødme tar appelsinjuice til nye høyder.

APPELSINJUICE MED FRUKTKJØTT

*Frisk og naturlig

Denne naturlige juicen er presset fra solmodne og saftige appelsiner. Et velbalansert forhold mellom syrlighet og sødme tar appelsinjuice til nye høyder.

TROPISK JUICE

*Søt og smaksrik

Fem eksotiske frukter er satt sammen til en smaksrik, frisk og fyldig blanding som får deg til å drømme om sydligere strøk.

EPLEJUICE

*Søt og forfriskende

Smaksrike og saftige epler er presset til denne nydelig juicen, som er søt med en syrlig ettersmak. Perfekt balansert!

DRUEJUICE

*Søt og fruktig

Friske og smakfulle druer er presset til en dyprød juice med fin balanse mellom syrlighet og sødme.

RØD APPELSINJUICE

*Frisk og søt

Juicen i denne kartongen er presset fra røde appelsiner. Appelsinene er dyrket ved foten av vulkanen Etna på Sicilia. Næringsrik, vulkansk jordsmonn og store temperaturforskjeller mellom natt og dag gjør at appelsinene får utvikle en smak og sødme uten sidestykke. For å bevare denne unike smaken, tappes juicen på kartonger etter pressing uten å konsentreres først.

APPELSIN- OG MANDARINJUICE

*Frisk og søt

Juicen i denne kartongen er presset fra mandariner og appelsiner. Disse er dyrket ved foten av vulkanen Etna på Sicilia. Næringsrik, vulkansk jordsmonn og store temperaturforskjeller mellom natt og dag gjør at appelsinene får utvikle en smak og sødme uten sidestykke. For å bevare denne unike smaken, tappes juicen på kartonger etter pressing uten å konsentreres først.

ANANAS OG KOKOSNØTT

En sommerlig smoothie med frisk og eksotisk smak av kokosnøtt og ananas. Coop Smak forskjellen Smoothie inneholder frukt som er most og kaldpresset slik at alle vitaminer og den gode smaken av fersk frukt er godt bevart.

SKOGSBÆR

Denne smoothien har frisk smak av blåbær, tranebær og solbær. Coop Smak forskjellen Smoothie inneholder frukt og bær som er most og kaldpresset slik at alle vitaminer og den gode smaken av ferske råvarer er godt bevart.

MANGO OG PASJONSFRUKT

En fyldig fruktbombe med deilig smak av mango og pasjonsfrukt. Coop Smak forskjellen Smoothie inneholder frukt som er most og kaldpresset slik at alle vitaminer og den gode smaken av fersk frukt er godt bevart.

EPLE, PÆRE OG BRINGEBÆR

En fruktig opplevelse av epler, pærer og bringebær. Coop Smak forskjellen Smoothie inneholder frukt og bær som er most og kaldpresset slik at alle vitaminer og den gode smaken av friske råvarer er godt bevart.

JORDBÆR OG BANAN

Denne flasken inneholder mange deilige jordbær og søt banan. Smak forskjellen smoothie inneholder frukt og bær som er most og kaldpresset slik at alle vitaminer og den gode smaken av ferske råvarer er godt bevart.

EPLE, AGURK OG GRØNNKÅL

En frisk og spennende blanding av grønnsaker og frukt. Ingrediensene er most og kaldpresset slik at vitaminer og den gode smaken av ferske råvarer er godt bevart. Inneholder 54 % grønnsaker.

GULROT, MANGO OG EPLE

En søt og smaksrik blanding av grønnsaker og frukt. Ingrediensene er most og kaldpresset slik at vitaminer og den gode smaken av ferske råvarer er godt bevart. Inneholder 54 % grønnsaker.

GULROT, RØDBET OG BANAN

En unik og smakfull blanding av grønnsaker og frukt. Ingrediensene er most og kaldpresset slik at vitaminer og den gode smaken av ferske råvarer er godt bevart. Inneholder 54 % grønnsaker.

FAZENDA RECREIO

*Fyldig Yellow Bourbon

Fazenda Recreio er en prisbelønt farm i Sul de Minas, Brasil, som ligger på 1200 m.o.h. Kjølige vekstforhold gir lang modningstid og en fyldig kaffe med lang ettersmak. Recreio produserer Yellow Bourbon i små kvanta og denne Smak forskjellen-kaffen vil derfor være tilgjengelig i en begrenset periode.

MANGO OG KOKOSNØTT

Coop Smak forskjellen Havresmoothie inneholder frukt som er most og kaldpresset slik at vitaminer og den gode smaken av friske råvarer er godt bevart. Denne smoothien inneholder i tillegg havregryn og linfrø som gjør den mettende og smaksrik.

COLOMBIA KAFFE

*Lang ettersmak

Smak forskjellen Colombia kommer fra Narino og er dyrket i vulkansk jord, i en høyde på 1900 moh. Perfekt mengde sol, regn og snittemperatur gjør dette til et av verdens beste mikroklima for dyrking av kaffe. Arabicabønnene er vasket og soltørket, noe som gir en mild og rund kaffe med lang ettersmak. Kaffens aroma av vanilje, lønn og brunt sukker gir deg en unik smaksopplevelse.

BLÅ JAVA

*Ren smak

Blå Java har sin opprinnelse fra Indonesia. Navnet kommer av bønnenes blålige farge. Kaffen er av vaskede arabicabønner, som gir en ekstra ren og fin smak. En klassiker blant kjennere. Du får den både som filtermalt og hele bønner.

KENYA KAFFE

*Smaksrik kaffe med karakter

Kenya er kjent for sin høye kvalitet på kaffe, som ofte dyrkes i høylandet på 2000 meter over havet. Kaffebønnene får utvikle en karakteristisk syrlighet, som gir en smaksrik og fyldig kaffe.