BACALAO

*Tradisjonsrik oppskrift

Helt siden 1700-tallet har Nordmøre vært sentrum for foredling av klippfisk. Til Coop Smak forskjellen har vi derfor valgt klippfisk av norsk, smakfull torsk fra Tustna på Nordmøre. Vi har lett i landsdelens tradisjonsrike oppskrifter på bacalao, og funnet fram den vi mener norske ganer vil like aller best. Den er fra 1800-tallet og inneholder hele 30 % klippfisk, poteter og løk i en mild tomatsaus.

BESTEMORS FISKEKAKER

*Med 80% fisk

Hos bestemor Næss på Nordmøre fant vi de fiskekakene vi mener har markedets beste smak og kvalitet. I Coop Smak forskjellen fiskekaker finner du hele 80 % fisk, smaksatt purre og paprika. Dette gir en helt unik smaksopplevelse.

RENSKÅRET, BENFRI LUTEFISK 

*Loin av lofotskrei

Riktig råvarevalg er helt avgjørende for å oppnå høy kvalitet på lutefisk. Smak forskjellen lutefisk fra Coop er buk- og benfri, og produsert av fersktørket lofotskrei. Gled deg til et smaksrikt og fast stykke lutefisk!