KYLLINGBRYST M/ SKINN

* Fra utvalgte gårder på Jæren

Stor og saktevoksende kylling av rasen Ross Rowan. Skinnet bidrar til et saftig og smaksrikt resultat. Det er godt å legge urter og smør under skinnet. Kyllingen er håndskåret for best mulig resultat.

KYLLINGLÅR

* Fra utvalgte gårder på Jæren

Stor og saktevoksende kylling av rasen Ross Rowan. Kyllingen er håndskåret for best mulig resultat.

KYLLINGLÅR M/ ROSMARIN OG HAVSALT

* Fra utvalgte gårder på Jæren

Stor og saktevoksende kylling av rasen Ross Rowan. Kyllinglårene er ferdig marinert og krydret med rosmarin og havsalt. Stykkene er håndskåret for best mulig resultat.

KYLLINGVINGER

* Fra utvalgte gårder på Jæren

Stor og saktevoksende kylling av rasen Ross Rowan. Kyllingen er håndskåret for best mulig resultat.

KYLLINGFILETER

* Fra utvalgte gårder på Jæren

Stor og saktevoksende kylling av rasen Ross Rowan. Kyllingen er håndskåret for best mulig resultat.

HEL KYLLING

* Fra utvalgte gårder på Jæren

Stor og saktevoksende kylling av rasen Ross Rowan. Kyllingen kommer ferdig oppbundet og egner seg godt til helsteking. Kjøttet er saftig med rund og fyldig smak.

ENTRECOTE AV KALV

*Limousinkalv

Smak forskjellen entrecôte er mørt og smakfullt kjøtt av kamstykket på en limousinkalv. Entrecôte har en rik marmorering som gir et saftig og godt kjøtt. For optimalt resultat, se våre tilberedningstips på baksiden av pakken.

INDREFILET AV KALV

*Limousinkalv

Smak forskjellen indrefilet er utsøkt kjøtt fra den beste delen av en limousinkalv. Kjøttet er så mørt og saftig at det nesten smelter på tungen, og passer ypperlig for servering ved spesielle anledninger. For optimalt resultat, se våre tilberedningstips på baksiden av pakken.

KALVESTEK

*Limousinkalv

Smak forskjellen kalvestek er mørt og smaksrikt kjøtt av en limousinkalv. Steken er ferdig surret og klar for tilberedning. Det magre og mørnede kalvekjøttet passer perfekt for langtidssteking, og med rikelig tilberedning får du en fantastisk smaksopplevelse. For optimalt resultat, se våre tilberedningstips på baksiden av pakken.

PEPPERBIFF AV KALV

*Limousinkalv

Smak forskjellen pepperbiff av flatbiff er smakfullt kjøtt av limousinkalv. Kjøttet er ferdig mørnet og et tynt pepperlag på biffens ytterkant gir en god og krydret smak. For optimalt resultat, se våre tilberedningstips på baksiden av pakken.

YTREFILET AV KALV

*Limousinkalv

Smak forskjellen ytrefilet er mørt og smakfull kjøtt av limousinkalv. Ytrefilet har en fast, men mør konsistens, og kjøttets saftighet gir en nydelig smaksopplevelse. For optimalt resultat, se våre tilberedningstips på baksiden av pakken.

KJØTTDEIG AV KALV

*Limousinkalv

Smak forskjellen kjøttdeig av kalv er kvernet kjøtt fra limousinkalv. Den delikate kjøttdeigen har et like allsidig bruksområde som vanlig kjøttdeig, men er magrere og rikere på smak. Prøv den for eksempel til hjemmelagde burgere eller kjøttkaker. For inspirasjon, se vår oppskrift på baksiden av pakken.

JALAPEÑOPØLSER

*Høyt kjøttinnhold

Smak forskjellen Jalapeñopølser er rå, ferske delikatessepølser med en tydelig smak av Jalapeñopeno og chili. Pølsene har et høyt kjøttinnhold, og er smakfulle og saftige.

MIDDELHAVSPØLSER

*Høyt kjøttinnhold

Smak forskjellen middelhavspølser er rå, ferske delikatessepølser med en fremtredende smak av fennikel. Pølsene har et høyt kjøttinnhold, og er smakfulle og saftige.

BRATWURST

*Høyt kjøttinnhold

Smak forskjellen Bratwurst er rå, ferske delikatessepølser med en tydelig smak av karve. Pølsene har et høyt kjøttinnhold, og er smakfulle og saftige.

PØLSER AV REIN

*Saftige og krydret

Coop Smak forskjellen pølser av rein er laget av rein som beiter på et av Norges beste beiteområder i Finnmark. Dette gir en helt særegen, karakteristisk og unik viltsmak. Kjøttråvaren er skåret for hånd på tradisjonelt vis. Pølsene er saftige, urtekrydret og har en god viltsmak.

KJØTTBOLLER AV REIN

*Høyt kjøttinnhold

Coop Smak forskjellen kjøttboller er laget av rein som beiter på et av Norges beste beiteområder i Finnmark. Dette gir en helt særegen, karakteristisk og unik viltsmak. Kjøttråvaren er skåret for hånd på tradisjonelt vis. Kjøttbollene har et høyt kjøttinnhold, og smaker godt av krydder og urter som får frem den gode viltsmaken.

KARBONADER AV REIN

*Høyt kjøttinnhold

Coop Smak forskjellen karbonader er laget av rein som beiter på et av Norges beste beiteområder i Finnmark. Dette gir en helt særegen, karakteristisk og unik viltsmak. Kjøttråvaren er skåret for hånd på tradisjonelt vis. Karbonadene er saftige og har et høyt kjøttinnhold med god smak av krydder som forsterker den gode viltsmaken.

BACON

*Tørrsaltet

Hemmeligheten bak skikkelig godt bacon fant vi i en gammel oppskrift fra gården Underbakka i Vikedal. Kjøttet tørrsaltes i tre dager og gjennomgår to dager med tørking og kjøling. Dette gjør baconet ekstra sprøtt. Svinerasen Hampshire bidrar med et godt marmorert og saftig kjøtt. Resultatet er et bacon av ypperste kvalitet.

OLIVENPATÉ

*Unik oppskrift

Vår paté er basert på en tradisjonsrik dansk oppskrift, og videreutviklet spesielt for Coop Smak forskjellen. Den gode smaken kommer fra spanske kvalitetsoliven, kapers og et høyt kjøttinnhold. Nyt den kald eller varm – på brød eller som forrett.

ARDENNERPATÈ

*Unik oppskrift

Vår paté er basert på en tradisjonsrik dansk oppskrift, og videreutviklet spesielt for Coop Smak forskjellen. Ardennerpatéen har en unik kryddersmak med merian i hovedrollen, og et høyt kjøttinnhold. Nyt den kald eller varm – på brød eller som forrett.