ACETO BALSAMICO di MODENA I.G.P. Lagret

*Fyldig og balansert smak

Smak forskjellen Balsamicoeddik  fra Modena har et høyt innhold av druemost og flere år med lagring. Dette gir en fyldig smak med en fin balanse mellom sødme og syrlighet. Til denne flasken er det brukt de beste druene fra Modena-provinsen.

EKSTRA JOMFRU OLIVENOLJE CANINO D.O.P.

*Fruktig aroma

Smak forskjellen ekstra jomfru olivenolje er kaldpresset i den lille byen Canino i regionen Lazio i Italia. Canino er også navnet på en oliven som er stedstypisk. Oliventrærne er dyrket i jordsmonn med hvit lava, noe som gir oljen en fin grønnfarge med en frisk og fruktig aroma.

GRØNN PESTO

*Håndlaget i Piemonte

Vår pesto er laget av fersk basilikum, cashewnøtter, olivenolje og pinjekjerner. Utsøkte råvarer i en blanding som passer godt til pasta, brød og salater.

RØD PESTO

*Fyldig og smaksrik

Vår røde pesto består av smaksrike tomater kombinert med ferske urter og krydder. Med sin fyldige og aromatiske smak passer den godt i pastaretter og supper, men også til kjøtt og fisk.

SOLTØRKEDE TOMATER

*Tomater fra Piemonte

Våre soltørkede tomater er nøye plukket ut i de frodige dalene i Piemonte. De har vært gjennom en møysommelig tørkeprosess og ligger i en utsøkt olivenolje som gir en god aroma. Serveres varme eller kalde, enten som tilbehør eller alene som forrett.

TAPENADE

*Håndlaget i Piemonte

Vår tapenade er laget av nøye utvalgte oliven fra Piemonte, olje og havsalt. Prøv tapenade som tilbehør til spekemat, fiskeretter eller godt brød.