PATA NEGRA Ibéricoskinke 36 mnd

*Fløyelsmyk skinke i verdensklasse

Grisene til Coop Smak forskjellen Pata Negra Bellota Ibericoskinke er frittgående Ibéricogriser som spiser eikenøtter. Dette gir en fantastisk nøtteaktig smak på skinkene. Den svarte grisen har spesielle genetiske fordeler som gir svært høy kjøttkvalitet. Lang lagringstid, minimum 36 måneder, bidrar til en eksepsjonell mørhet og aroma. Den fløyelsmyke skinken nytes aller best alene, eller med enkelt tilbehør!

PATA NEGRA Ibéricoskinke 24 mnd

*Smaksrik og mør

Pata Negra kommer fra Ibéricogrisen. Den svarte grisen har spesielle genetiske fordeler som gir svært høy kjøttkvalitet. Dette gjør skinkene rustet for lang modning. Gjennom minimum 24 måneder lang modningstid utvikler skinkene en fantastisk god smak og aroma.

SERRANOSKINKE GRAN RESERVA

*Ekstra vellagret

Coop Smak forskjellen Serranoskinke Gran Reserva er en ekstra vellagret og mør skinke med en intens aroma. Til denne serranoskinken velges det aller beste råmaterialet. Modningsprosessen og lite bruk av salt skaper en mør tekstur og elegant smak.

CHORIZO BELLOTA

*Balansert og smaksrik

Coop Smak forskjellen Chorizo Bellota kommer fra Ibéricogrisen. Den svarte grisen har spesielle genetiske fordeler som gir svært høy kjøttkvalitet. Kombinasjonen av kjøtt og krydder gir en balansert, mør og smaksrik chorizo av høy kvalitet.

PARMASKINKE

*Lang modningstid

Coop Smak forskjellen Parmaskinke er modnet i minimum 24 måneder. Dette gir skinken en karakteristisk smak og mør konsistens. Bare de gårdene som imøtekommer P.D.O.- utvalgets strenge krav kan levere råvarer til Parmaskinke. Den milde og delikate smaken er et resultat av råvaren, saltet, Parmaprovinsens mikroklima og den lange modningstiden.

SALAME FELINO P.G.I.

*Tradisjonell italiensk salami

Coop Smak forskjellen Salame Felino P.G.I. er en salami fra Parmaprovinsen i Italia. Kjøttet er smaksatt med krydder, salt og hele pepperkorn. Etter modning er resultatet en myk, speket pølse med en søtlig smak og delikat aroma. I Parma er Salame Felino P.G.I. en klassiker på speketallerkenen!

SPEKEPØLSE

*Hjort og skotsk høylandsfe

Spekepølsen i Coop Smak forskjellen er en unik kombinasjon av hjort og skotsk høylandsfe fra naturskjønne Agder. Skotsk høylandsfe gjør pølsen saftig med sitt marmorerte kjøtt, mens hjorten bidrar med en balansert viltsmak. Pølsen er laget etter Mydland gårds tradisjonelle oppskrift; røkt, speket og med en unik krydderblanding. Perfekt til kveldskos, tapas eller spekefat. Se spennende tips på baksiden av pakken.