Coop

I vårt eget merkenavn Coop finner du produkter til alle anledninger, til en bra kvalitet og pris!
Vi jobber nemlig hardt for å komme frem til produkter som er like gode eller bedre enn de kjente merkevarene, men til en lavere pris.

 

     

Vegetardag

Coop vegetardag gjør det enkelt å velge kjøttfrie alternativer. Spis grønt en, tre eller sju dager i uka – knallgodt, sunt, miljøvennlig, raskt og enkelt. LES MER.

Gullbygg

Coop GULLBYGG er en serie unike og smakfulle produkter basert på DUGA byggkorn som gjør det lett for hele familien å ha et allsidig og sunt kosthold. LES MER.

Røra

Røra Fabrikker ble etablert i 1938 under navnet Inntrøndelag Frukt- og Bærsalgslag, men endret navn i 1975 fra A/L Trønderfrukt til Røra Fabrikker. I 2001 ble bedriften et datterselskap i Coop, og fabrikken produserer nå saft, syltetøy og juice som selges under Coops egne merker i alle Coops butikker. LES MER.

Goman

GOMAN er Coops eget bakeri og representerer en kombinasjon av lokale bakertradisjoner og moderne industri. Ingen av bakeriene er like og et standard brødutvalg er alltid supplert med lokale brødtyper laget etter lokale oppskrifter. LES MER.